Lauantaille tarjolla golfkilpailu ja Toton Forssan mestaritaisto

Kuka teidän porukasta on Toton Forssan kaupunki mestari? Viimeinen Toton kaupunkiturnaus pelataan Pilvenmäellä lauantaina 18.8. Voittajalla on mahdollisuus lunastaa paikka Toton SM-finaaliin. Lisäksi lauantai aamu on mahdollisuus aloittaa golfin yhdistelmäkilpailulla. Pilvenmäki Golf Special on yhdistelmätapahtuma, jossa ensin pelataan golfia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä jännittämään raveja Pilvenmäelle.

Toton Forssan kaupunkimestari

voittaja saa kyseisen kaupungin tai kunnan Toto-mestarin tittelin lisäksi mahdollisuuden lunastaa paikan Toton Suomen mestaruus 2018 -turnauksen finaaliin. Toton Suomen Mestaruus -turnaus pelataan tuttuun tapaan loka-marraskuussa.

Turnauksen isäntänä toimii Tapio Hoikka.

Toto-turnauksissa pelattavat Toto-pelit ovat Voittaja, Sija ja Kaksari.

Lue lisää ja ilmoittaudu!


Pilvenmäki Golf Special

Pilvenmäki Golf Special on yhdistelmätapahtuma, jossa ensin pelataan golfia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä jännittämään raveja Pilvenmäelle. Golfkisan pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey ja yhteislähtö klo 8.30, maaliintulo n. klo 12.30-13.00, jonka jälkeen nopea suihku/sauna ja kyyti Forssaan lähtee klo 13.30. Saapuminen Pilvenmäelle klo 14.00, jossa ruokailu ja toto-opetus. Kyyti ei ole pakollinen, eli paikalle voi saapua myös omalla autolla.

Tapahtuman hinta 25 e, sis. kisamaksun, ruokailun, kuljetuksen sekä ravien kimppalappuosuuden 1 kpl / osallistuja (laatija Ami Laaksonen). Golfkisan palkintoina on lisää osuuksia yhteiseen ravikuponkiin, eli panokset ovat kovat molemmissa tapahtumissa! I palkinto = 3 osuutta, II palkinto = 2 osuutta, I palkinto = 1 osuus.

Ilmoittautumiset kisaan to 16.8. klo 16.00 mennessä caddiemasterille.

Lue lisää Loimijoki Golfista ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun!