Keskisessä Suomen Cup -karsinta ja vaaliravit su 19.3. klo 16.00

Hannu Hietanen ohjastaa Ylivieskassa seitsemässä lähdössä

Ylivieskassa kisataan radan kauden toiset ravit sunnuntaina kello 16 alkaen. Ponit pistävät parastaan jo varttia aiemmin.

Ravintola Heinäseiväs palvelee nälkäisiä ja janoisia ravikatsojia tarjoten samalla aitiopaikat kilpailutapahtumien seuraamiseen. Pöytävarauksiin vastataan numerosta 08-428 765 tai sähköpostilla osoitteesta sami.lepisto@keskisenravit.net.

Illan kahdeksannessa lähdössä karsitaan alueen edustajia suuren rahan Suomen Cup-finaaliin. Jukka-Pekka Kauhasen (kuvassa) hyväntekeväisyyshevonen Koskelan Akseli kääntää päät, mutta helpolla ei ruuna pääse, kun vastassa ovat suomenhevosten huipulle kuuluvat Siirin Älli ja Pikkukahveli. Kotiradan Siirin Älli oli viime kauden voitokkain suomenhevonen saavuttuaan peräti 14 kertaa ensimmäisenä maaliin.

Alkupään lähdöissä seurataan tulevaisuuden toivojen edesottamuksia. Radalla nähdään maailmanmestari Iivo Niskasen osaomistama Peggy Beat ja kumppanit.

Toto4-avauksessa kilpailee puolestaan lahjakkaan jääkiekkoilijan Kasper Björkqvistin Tim Hannibal. Jättiläismäinen ruuna kohtaa kovia viimeksi Keskisessä vakuuttaneen Quick Sugarin ja montéssa loistaneen Classic Valleyn johdolla.

Kolmas kohde on huipputasokas. Viivalla ovat tätä kautta neljän kisan jälkeen tappiottomana jatkava Halsuan hirmu Umberto Croft, puolet uransa kisoista voittanut Proud Leader, tuulennopea Jokimaa Tekee Tähtiä -voittaja Anaheim Kemp ja tauolta tuleva The Jackpot.

Muiden kohteiden kuumimpia nimiä ovat viimevuotinen Derby-finalisti Prayer's Hope, Toto76-menestyjät Tag the Gel ja Also Starring ja kotiradan nouseva nimi Last Finn.

Lähestyvät kuntavaalit näkyvät myös Keskisessä. Raveissa voit tavata ja jututtaa ainakin Perussuomalaisten ja Keskustan ehdokkaita.

Keskinen kutsuu – tervetuloa!