Joensuu/Turku - Magic Monday - loistavaa pelattavaa, kaksi ylikuumaa kansan suosikkia ohipeleinä

Seinäjoen troikkapiikkimme TORPPARIN SISU (163) ja T4-varmamme VIRIN EKO (26 %) voittoihin

Magic Monday 1.1. => T6-tili 830 €

Vähän aikaa sitten:
T4-Oulusta tiliä 784,00 €
T6-Vermosta 890,00 €
​T7-Mikkelistä 1671,00 €

2018 on käynnistynyt kerrassaan komeasti!

Vermosta saatiin molemmat pelikohteemme kiinni, sekä toinen troikista:
RANCH NEWMAN - STAR MARTINI (2,04) 100 % pelistä.
GUIDO DI QUATTRO (34) - Orlando Point (8,23) 25 % pelistä.
Troikka, Guido Di Quattro - Orlando Point - Colorado Ecus (50,63) 12 yhd.
T-peleistä ei tällä kertaa lunastettu, vaikka GUIDO DI QUATTRO (20 %) oli pitävä ja alipelattu näkemysvarmamme arviolla 27 %.

Oulun ideoista onnistujia olivat CARMIKAS (81), sekä toiseksi tullut BEBINA. Lisäksi toinen päivän suorista pareista tuli sisään, sekä molemmat troikat.
Käytimme troikkiin yhteensä 22 yhdistelmää ja takaisin saimme 120,93 yksikköä, eli panokset 5,5 kertaisena takaisin.
Suorista pareista kiinni tuli YPÄJÄ HEREIAM - MINTOS DAISY STAR (2,50). Kerroinrajamme oli 2,4. Kyseessä oli täysin ylivertainen kaksikko lähtöönsä.

Turussa otettiin troikalla tiliä:
Belenos - Dream And Hope - Jasulito (151,62) 18 yhd. Rahat takaisin 8-kertaisena, esim. 36 € panostuksella 303 € lunastus.

Teivossa molemmat pelikohteemme tulivat sisään:
JACK VADER (37) - Don Pescador (9,84) 20 % pelistä.
COSTELLO - DIKTAATTORI (1,75) 100 % pelistä.


Vermon T65-kierroksen pitävä piikkimme oli AL E.GADOR ZET (32 %). EP Mäkisen ajokki lasketteli odotustemme mukaisesti keulasta alusta loppuun. Kaikki muutkin voittajat löytyivät jo 22 € hintaiselta kuitilta. Tällä sai T6-lunastusta 144,60 €.
AL E.GADOR ZET oli myös T4-varmamme, duo-piikkimme, troikan luottohevosemme ja pelikohteemme. Kaikilla näillä pelimuodoilla saatiin euroja ylös.

BRAND BOOST (41) oli Joensuun troikan huiman ylikertoiminen piikkihevosemme.
- toisen troikan piikkimme on 12 Brand Boost. Ei ollut Killerillä rokotustauon jälkeen terävimmillään, mutta paransi odotusten mukaan Kuopion T76-kisaan. Siellä juoksu ei kuitenkaan mennyt onnellisten tähtien alla ja nelossijakin oli lopulta kova juttu. Joensuun illassa se kiertää takarivin paikaltakin likelle voittoa. Arvio 40 %.
Kapean 14 yhdistelmän troikkavirityksemme osumiseen olisi tosin vaadittu alarivien kiertohevosemme Calgaryn tulemista kolmanneksi. Se jäi heikkoihin selkiin, eikä kovasta lopetuksesta huolimatta ehtinyt neljättä sijaa ylemmäs.
Kaksari Brand Boost - Gisele De Veluwe (33,41) oli hurjan ylikertoiminen. Kyseessä oli 1 ja 3 hevosemme. Tämän parin olisi "pitänyt" maksaa vain 7-kertaa. Aineksia isoon tiliin oli siis olemassa.

T5-pelissäkään ei kaukana oltu lunastuksesta. Toinen rohkea kiertovarmamme Leon Dahlia ei vain kerinnyt kakkossijaa parempaan. Muut voittajat löytyivät lapulta.

Vermon illan pääidea tuli kiinni. Ravien paras idea oli vetää vastaan viimeisen lähdön JACKPOT ARIASTA kaikissa pelimuodoissa. Nostimme Jackpot Arian pitkin hampain rankingneloseksi ja kansan suosikkina se oli loistava ohipelimuoto. Saimme lähdöstä kiinni kaksaria, troikkaa, voittajaa ja duoa.
Teimme pelit omaan suosikkiimme INTUTOON (62), mm. troikassa saimme rahat takaisin 10-kertaisina:
INTUTO (62) - Xavier KA (10,15) 35 % pelistä.
Troikka, Intuto - Xavier KA - Bewitch Boy (187,66) 18 yhd.
Duo, Mistelle - Intuto (14,18) 15 % pelistä.

Teivon T5-pelistä 217 € ja maanantaina 1.1. T6-osuma 830 €. Molemmista raveista myös muita hyviä voittoja.

Jorma Kontio, Hannu Torvinen, Antti Ojanperä, Ari Moilanen, Markku Nieminen, Juuso Holttinen, Timo Nurmos, Katja Melkko & Janne Soronen - mikä yhdistää näitä huippuraviurheilijoita?

Kaikki ovat Voittolinjan yhteistyökumppaneita. Kimppahevostemme (Bret Boko, Top Of The World, Gloria Web, Malecon, Party Hard, Dancinginthedark, Manofthematch jne.) valmentajia ja ohjastajia, joiden kanssa olemme linkeissä päivittäin. Rohkenemme sanoa, että Voittolinjan asiakkaana saat hevosten taustajoukoilta parempaa ja ajantasaisempaa tietoa kuin mistään muualta.

SoMe-yhteisömme löytyvät osoitteista https://ww.facebook.com/Voittolinja ja https://twitter.com/Voittolinja. Sieltä löydät samanhenkistä seuraa, mielenkiintoisia keskusteluja, viime hetken tietoja suoraan radalta, ravimaailmaan uutisia, kimppahevostemme kuulumisia jne. Tervetuloa mukaan ja matkaan.

Tsekkaa myös säännöllisesti kotisivumme www.voittolinja.fi.

tuoreimmat vihjeet

Magic Monday T65-kierros tarjoaa tänään erinomaista pelattavaa. 50 000 € jackpot vielä nostaa kierroksen maistuvuutta.
Kohteissa on räikeitä virheitä. Ne toki korjaantuvat koko ajan iltaa kohti, mutta tuskin tarpeeksi.
Käytämme yhtä läpivarmaa ja lisäksi kahdessa kohteessa otamme voimakasta kannanottoa. Molemmat kohteet vedetään edullisilla pelihevosilla ja kansan suosikeista vedetään ohi. ISON TILIN ainekset ovat olemassa.

Illan karkeloihin tarjoamme vielä päivän pariin vihjeet (10 000 € bonus), päivän paras pelikohde kaksareineen, sekä maukas troikka.

Lue lisää