Vauhtijuhlat jatkuvat tänään Oulussa. Tarjolla mm. todella edullinen varma. Vihjeet ostettavissa!

Lauantaina Snabba Cash oli huima näkemysvarmamme, eilen pelikohteena mm. Elliot Web (kk 31,49/10% pelistä)

KUKKAROSUON IITA (24 %) Teivon jäätävä näkemysvarma => T5-lunastus 132 €

Teivon (10.7) T5 => 198,50 €!

Kaustisen T7-pelistä 618,80 € tili!

Jyväskylän T5 => 631 € tili!

Tamperelainen kanta-asiakkaamme lunasti Härmän jackpot-kierrokselta Voittolinjan prosenttiarvioilla yli 75 000 €!

KUKKAROSUON IITA (24 %) oli Teivon jäätävä näkemysvarma:
...4 Kukkarosuon Iita oli maistuva näkemyshevonen jo Turkuun. Siellä tamma rymisteli pitkällä yli kierroksen kirillä vakuuttavasti voittoon. Teivon välistartissa turolainen vaikutti entistä paremmalta. Se paineli lämmityksessä hulppeasti 19-vauhtia ja näytti jättihyvältä. Itse kisassakin teki kovaa esitystä Jontikan ja Kaarnaliin vanavedessä. Harmittavasti peli meni loppusuoran laukkaan totokamppailusta. Nyt lähdön taso on tiistaita helpompi ja kuski edelleen laatutasoa. Kukkarosuon Iita on edullinen varmavalinta arviolla 33 %...
Saimme T5:sen 0,80 eurolla kiinni, eli lunastusta tuli 132 €.

Teivon T5-pelistä napsahti 198,50 €!

Kierroksen idea oli vetää päätöskohteiden yliarvostetuista suosikeista ohi, sekä SURPRISE LEADER (42 %), että MILLSTONES PIN UP (28 %) olivat ohipeleinä. Näiden tilalla käytettiin maistuvampia pelihevosia. Kaikki voittajat löytyivät 43,20 euron kuitilta.

Hyvää nousua tehtiin vielä päivän duolla ja troikalla:
Duo, Rapid Leader - JA Ninja (21,07) 15 % pelistä.
Troikka, JA Ninja - Mister Lane - Spanish Rose (146,40) 24 yhd.


Kaustisen T7-jackpot -kierrokselta harjattiin 618,80 € tili.
Systeemin pitävät piikit olivat WILLIAM BIRDLAND (48 %) ja STARZINNER (40 %):
...1 William Birdland on ensimmäinen tukipilarimme. Pitkä matka on selkeä etu ja kuntokin on kova. Härmässä lähtö oli kivenkova ja juoksukin meni pommiin, kun se alussa pakitteli kolmannen kautta ihan hännille. Teki sieltä hyvän lopetuksen, vaikka ei taustavoimien mukaan ollut edes parhaimmillaan. Nyt vastaava esitys riittää voittoon, sillä tehtävä on Härmää sopivampi. Ykkösradan paikka ei ole etu, mutta ori osaa lähteä ihan hyvin ja tuskin tulee ongelmia. Luultavammin keulapaikka on jaossa, sillä Valentin Ladaylla haluttaneen vielä tässä vaiheessa kautta ajaa pitkä matka selkäjuoksulla. Arvio 55 %...
...4 Starzinner on kahteen viime kisaan ollut jäätävän hyvä. Killerin Eliitissä kuusivuotias tuli viimeiset 800 m/10,5-vauhtia kolmatta rataa ilman vetoapua. Härmässä se avasi johtavan rinnalla ekan puolikkaan 08-vauhtia. Kierros mentiin kymppiä. Silti ruuna rutisti todella urheasti kakkoseksi. Nyt paikka on viime kertoja parempi ja Starzinner on lähellä voittoa.
Iikka Nurmonen: "Ruunalla on kyllä kaikki hyvin. Härmässä ruuna oli hyvä ja teki kovan startin. Huomenna lähdetään eteenpäin ja katsotaan sitten mihin päästään. Päävehkeitä vielä vähän arvotaan, sillä Härmässä mentiin kokolapuilla ja ruuna oli koko matkan terävä, kun taas Killerillä oli vedettävät, mihin se myös vastasi tosi hienosti. Kengitys pysyy samana, kuin kahdessa viime kisassa." Arvio 40 %...

Jossiteltavaakin jäi, maistuvia voittajia olisivat olleet METKUTUS (7 %, arvio 10%) tai LUMI-MASI (9 %, arvio 14 %). T7-systeemimme hinta oli 162 €.

Nelkkua saatiin 0,40 eurolla, eli lunastus 198,40 €. Myös tässä päästiin jossittelemaan. Toisen kohteen MORISONILLA (7 %) olisi nelkkua saatu 2 € panoksella. Systeemit maksoivat 40 €.

Päivän duo vedettiin suorana:
William Birdland - Starzinner (4,77) 100 % pelistä.


Jäätävä oli Kaustisen T5-kierroksen näkemysvarmamme. ELLIOT WEB (11 %) painui aikaisessa vaiheessa keulaan ja katosi lopussa maisemiin:
...Tasaisen toisen kohteen tipsihevosemme on 11 Elliot Web. Se on noussut kovaan kuntoon. Kajaanin ja Killerin T76-lähdöt olivat sille ylisarjoja. Molemmissa ideamme oli positiivinen. Seuraavassa kisassa Seinäjoella ruuna oli omassa sarjassaan ja nousi yli kierroksen kirillä vahvasti kakkoseksi. Joensuun välistartissa Elliot Web nousi taas kierroksen kirillä kakkoseksi, vain keulahevonen pääsi karkuun. Taakse jäi kuitenkin puhtaasti lähdön suuri suosikki Dream Divine. Tämän kertainen pitkä matka ei haittaa ja onnistuneella reissulla kuusivuotias ottelee lähdön voitosta. Sopivan maltillisella peliosuudella koitamme sitä rivimme rohkeana näkemysvarmana...
Harmittavasti muissa kohteissa ei enää yllättäjillä juhlittu ja voitto-osuus jäi 21 euroon. Oikea rivi löytyi helposti 11 € lapultamme.

Killerin haastavan mielenkiintoinen T5-kierros päättyi hienosti ja tuloksena 631 € tilitys.
Kierroksen ideana oli vetää kolmas kohde kahdella maistuvalla pelihevosella. Lapulle laitettiin CLUB NORD CHIP (27 %, arvio 33 %) ja COLDSPRING (15 %, arvio 18 %), eli lähdön kaksi parasta. Kaksarissa tämä suora pari palautti reippaat 13-kertaa...
Kaikki T5-voittajat löytyivät 72 € lapulta ja tällä harjattiin 631 €.

Tilitystä jatkettiin päivän duossa ja troikassa. Nämä pelattiin PRESIDENT LINDYN (30) kautta:
Duo, Club Nord Chip - President Lindy (13,35) 50 % pelistä.
Troikka, President Lindy - Uraia - Winner Journey (102,76) 24 yhd.

VICTORY BONSAI (273) oli Härmän T76-kierroksen mehukkaita pommihakujamme. Arviomme Marko Hakkaraisen ajokin voitolle oli 8 %, joten 3 % pelattuna kyseessä oli huiman edullinen pelihevonen.
VICTORY BONSAIlla tilitettiin päivän duosta ISOSTI ja myös nelkusta hyvin:
Duo, Victory Bonsai - Costello (55,43) 30 % pelistä. Kerroinrajamme oli 32.
T4-pelistä 495,10 €. Oikea yhdistelmä löytyi 45 € lapulta.

MR CHANCE (106) toi Mikkelistä mukavat juhannusrahat. Ori oli jäätävä näkemyshevosemme päivän duoon ja troikkaan:
...Tipsimerkki on 3 Mr Chance. Killerillä ori oli kivikovassa finaalilähdöissä. Oli neljännessä ulkona pitkään paketissa. Sai maalisuoran alussa tilaa ja spurttasi lujaa perille, viimeiset 700 m/11,3. Toissakerralla nousi kanuunalopetuksella kakkoseksi. Paikka on nyt hyvä, eikä viisivuotiasta parane peleistä unohtaa...
Duo, Her Royal Highness - Mr Chance (36,56) 20 % pelistä.
Troikka, Mr Chance - Uncomparable - Gaiana (108,95) 18 yhd.

Vermon parasta antia oli päätöslähdön huiman ylikertoiminen suora pari. Selvä suosikkimme ONE BREAK BROLINE ja selvä kakkossuosikkimme ANDREE olivat lähdön kaksi parasta.
ONE BREAK BROLINE - ANDREE (5,92) 100 % pelistä. Kerroinrajamme parille oli 3,5

Lappeen T5-pelistä tilitettiin komeasti 769,10 €! Rivin pitävä piikki oli WHITE CROSS BESO (24 %):
...11 White Cross Beso on päätöskohteen ideasuosikkimme. Kyvykäs viisivuotias on kovassa nousukunnossa. Toissakerralla ori oli Ypäjä Louvren voittamassa tasokkaassa lähdössä. Se jäi alussa ulos roikkumaan ja pakitti sitten hännille viidenteen pariin ulos. Tuli sieltä viimeiset 800 m/12,1-vauhtia kolmatta rataa pitkin. Viime kisassa Ari Moilasen ajokki pääsi takarivin paikalta etenemään kolmanteen pariin ulos. Hyökkäsi sieltä viimeisellä takasuoralla ja kiri väkevästi perille asti, viimeiset 800 m sujuivat 10,9-kyytiä.
Tänäänkin on takarivi haittana, mutta toisaalta lähdön taso ei ole Vermon luokkaa ja viime starttien kaltaisilla loppuvedoilla sen pitäisi nousta aika lähellä voittoa. Peliosuus on sen verran maltillinen, että riski kannattaa ottaa...
Systeemimme hinta oli 44,80 € ja tällä harjattiin 769,10 €!

Päivä sujui muutenkin hyvin. Molemmat pelikohteemme tulivat sisään:
TT ROKULI (38) - Issakan Pouta (10,86) 35 % pelistä.
WHITE CROSS BESO (31) - Rebel Rapid (16,46) 10 % pelistä.


BWT CAESAR (83) oli Vermon idea:
...Ideahevonen on 1 Bwt Caesar. Ori on nyt kovasti tuloillaan. Viimeksi näytti lämmittelyssä loistavalta ++, mutta itse kisassa ei tullut menestystä hankalalta paikalta. Alussa nelivuotiaalla pakitettiin ihan hännille kauas kärjestä. Käänteli viimeisellä takasuoralla kiriin ja lepatti vahvasti perille asti. Viimeiset 800 m Bwt Caesar paineli 10,6-kyytiä. Tänään Tuomas Korvenojan ajokki saa paremman juoksun lähempänä kärkeä ja on sellaisella mahdollinen pärjääjä.
Tuomas Korvenoja: "Ori teki hyvän viimeisen kierroksen viimeksi vaikka sijoitus jäi vaatimattomaksi. Orilla on nyt hyvä kehitys päällä. Alussa en varmaankaan saa keuloja pidettyä, mutta ori saa lähteä sen mitä lähtee auton takaa. Uskon kyllä että hevonen on mahdollinen pärjääjä. Etukengät on pois mikä antaa hevoseen vähän enemmän vauhtia."...
BWT CAESAR (83) - Snowdon (10,66) 40 % pelistä.

T-peleistä ei ihmeempää nousua saatu. Nelkussa oli lähellä mukava tili. Päätöskohteen Elbert Schermerin voittaessa olisi lunastettu 687,20 € tai Backspinillä 164,10 €. Nyt Lassic Pointilla tulos oli 41,50 €.


Jorma Kontio, Hannu Torvinen, Antti Ojanperä, Ari Moilanen, Markku Nieminen, Juuso Holttinen, Timo Nurmos, Katja Melkko & Janne Soronen - mikä yhdistää näitä huippuraviurheilijoita?

Kaikki ovat Voittolinjan yhteistyökumppaneita. Kimppahevostemme (Bret Boko, Top Of The World, Gloria Web, Malecon, Party Hard, Dancinginthedark, Manofthematch jne.) valmentajia ja ohjastajia, joiden kanssa olemme linkeissä päivittäin. Rohkenemme sanoa, että Voittolinjan asiakkaana saat hevosten taustajoukoilta parempaa ja ajantasaisempaa tietoa kuin mistään muualta.

SoMe-yhteisömme löytyvät osoitteista https://ww.facebook.com/Voittolinja ja https://twitter.com/Voittolinja. Sieltä löydät samanhenkistä seuraa, mielenkiintoisia keskusteluja, viime hetken tietoja suoraan radalta, ravimaailmaan uutisia, kimppahevostemme kuulumisia jne. Tervetuloa mukaan ja matkaan.

Tsekkaa myös säännöllisesti kotisivumme www.voittolinja.fi.

tuoreimmat vihjeet

St. Michel viikonvaihde oli jälleen kerran Voittolinjan asiakkaille hyvä. Lauantaina piti huikea näkemysvarmamme Snabba Cash ja sunnuntain pelikohteemme Elliot Web palautti kaksarissa Boulder Cannonin kanssa 31,49x, jota saimme 10% pelistä. Oulu jatkaa vauhtimaileilla ja tarjolla onkin makoisaa pelattavaa.
- Räikeästi alipelattu T5-varma.
- Aggressiivinen suora pari ja duo.
- Maistuvat troikka- ja T5-systeemit

Lue lisää