Kuopion ravirata - vauhdikasta menoa Sorsasalossa!

Kuopion ravirata on järjestänyt ravikilpailutoimintaa Sorsasalossa vuodesta 1980 lähtien. Kuopion ravirata on maakuntarata, jonka vaikutuspiirissä on runsas raviharrastajien ja -ammattilaisten joukko. Pohjois-Savo on vahvaa ja perinteistä hevostalousaluetta ja maakunnassa onkin noin 4200 hevosta.

Ennakot ja pelivihjeet


Tuoreimmat uutiset Sorsasalosta

Kuopion raviradan poniajolupakurssilla vuonna 2017 ajoluvan suorittanut Riikka Haapasaari ohjasti Mäntylahen Mailerilla Kuopion Ponikuninkuuravit 2018 –lähdön voittoon Rovaniemen Kuninkuusraveissa. Kuva: Jari Piirala

RAvien tulokset

HANDSOME ROB: Eteni keulaan 1. takasuoran alussa, sai vetää maltilla ja otti varman voiton.HELLSBELLS: Nousi 1. takasuoralla keskipareista kolmannelle ja eteni johtavan rinnalle, mistä tsemppasi toiseksi.JAILHOUSE TRAIN: Vaihtoi loppukurvissa 3. sisältä toisen jonoon, kiri maalisuoralla totoon.DEWEY MUSTANG: Nousi maalisuoran alussa 2. ulkoa kolmannelle ja kiri hieman tasaisesti.STONEISLE QUIDAM: Matkasi 4. sisällä, pääsi loppukurvissa 3. sisälle. Nousi maalisuoralla  2. ulos ja tuli seuraillen.BENON SAFIRO: Vaihtoi 6. sisältä 5. ulos 1200 jäljellä, kohosi 900 jäljellä selässä kolmannelle. Käänsi loppukurvissa hiipuvan takaa neljännelle radalle ja kiri kiihtyvässä vauhdissa asiallisesti.AMOUR SONG: Pummasi lähdön ja revitti 3. ulos, mistä seuraillen harvenevassa porukassa perille.ARROYO GRANDE: Nousi maalisuoralle ulkoradoille 5. sisältä, mutta tehtävä oli vaikea kiihtyvässä vauhdissa.FELIX STAR: Nousi 4. ulkoa kolmannelle kierros jäljellä, kiri hyytyi loppukurviin.BRATISLAVA GOLD: Laukkasi lähtösuoralla ja taustalla n. kierros jäljellä.ROYAL RIDDLE: Luovutti keulat 1. takasuoran alussa, kadotti lopussa raviaan ja laukkasi.SUMMER ALBERT: Poissa.

Suurkilpailut


tilaa uutiskirje