Ravikeskus Keskinen

Ylivieskan Keskisessä ravataan kaudella 2017 yhteensä 12 ravipäivää. Kauden päätapahtuma on pe 28.- la 29.7. ajettavat kaksipäiväiset ravit. Lauantaina on Toto76-kierros, jonka yhteydessä ratkotaan myös perinteisen suurkilpailun Malja-ajon herruus.

Ennakot ja pelivihjeet


RAvikeskus Keskisen tuoreimmat uutiset


Ravien tulokset


Malja-ajo 29.7.

Malja-viikonloppu 28.-29.7. Ylivieskan kauden päätapahtuma on nyt kaksipäiväinen. Karkelot aloitetaan perjantaina 28.7. klo 18.00 raveilla ja jatketaan samana iltana heti ravien jälkeen alkavalla Malja-juhlalla. Illan juhlissa esiintyy, Kalle Jussila katsomon sisätiloissa, Jussilan tahtiin tanssahdellaan aina n. klo 24 saakka, jolloin samalla kellonlyömällä aliottelee omaa settiänsä ulkolavalla bilebändi Mr Hyde. Sisätiloissa jatkuu meiningit samaan aikaan karaoken tahtiin.

Malja-viikonloppuun on panostettu Ravikeskus Keskisessä toden teolla!

Alueelta löytyy myös sähköistetty Caravan camping-alue. Hinta vaunupaikalle ei ole päätä huimaava, vain 20e koko viikonloppu hinta sisältää myös raviliput molemmille päiville.

Ylivieskan keskustasta on järjestetty perjantaina maksuton non stop bussikyyditys ravikeskukseen ja takaisin klo 17-02 välillä.

Majiotus paketteja Malja-viikonloppuun Hotelli Käenpesästä alk. 90e/vrk varaus koodi "malja-ajot" tällöin saat tarjoushintaisen huoneen.

Kaviouralla tapahtuu sekä perjantaina että lauantaina. Perjantain hiupputapauksia on kylmäveristen Nordic cup ja lauantaina Toto76 kierros ja suurkilpailu Malja-ajo 2017.

Koko viikonlopun ravit ja iltatapahtuman voit hoitaa yhdellä kertaa kun hankit Malja-passin hintaan 25e.

Keskinen kutsuu nauttimaan kesäisetä tapahtumasta, Tervetuloa Malja-viikonloppuun!


tilaa uutiskirje