Ilkka-ajon Finaalit Seinäjoella ma 5.12. klo 18

Seinäjoen maanantai-iltassa jaetaan suuria seteleitä, kun ohjelmassa ovat alueen perinteiset ikäluokkalähdöt Ilkka-ajot.

Lämminveristen 8 000 euron ykkösrahoista kahinoivat tuttujen varsavelhojen Pekka Korven ja Markku Niemisen suojatit Fleetwood Web ja He Is Emil. Tapio Mäki-Tulokkaan menestystallista tulee kirihirmu Sue's Photo. Petri Klemola on Ilkka-ajon historian suuria nimiä, ja hän on saanut mukaan jälleen kolme finalistia; Rapid Leaderin, Quiet Leaderin ja Quick Leaderin.

Suomenhevosten voittaja palkitaan 7 000 euron ansioilla. Jo karsinnassa tiukasti yhteen iskeneet Lakuri ja Tupla-Erkki nousevat pitkältä pakiltakin suosikeiksi. Edempää pyrkivät pakoon Arvo-Ensio ja Villinmiehen Tammakisan kakkonen Larvan Hertta.

Ilta alkaa mielenkiintoisella kolmevuotiaiden suomenhevosten Nuorten Sarjalla. Lämminveristen ykkössarjassa nähdään Kati Lindsbergin täryjyrä Tomorrowland, Antti Ala-Rantalalle muuttanut Pitch Command, Aleksi Kytölän treenistä avaava Joker Stursk ja vahvavireinen Lindys Jersey Boy.

Kilvanajot käynnistyvät kello 18.

Vauhtia kaupungin sydämessä - tervetuloa!