Kuningatarehdokkaat 3100 metrin matkalla

Vermon Toto65-kierroksella keskiviikkona 6.7. annetaan arvokkaita näyttöjä kuningatarkilpailua varten, kun A.V. Marttilan Tammasarjassa juostava matka on 3100 metriä. Hallitseva ravikuningatar Saaga S kohtaa huiman nousukkaan Huimariinan.
Saaga S

A.V. Marttilan Tammasarja – Turun Kuninkuusravit –kisan kolmas ja viimeinen lähtö ajetaan keskiviikkona. Matkana on 3100 metriä, ja tämä on tärkeä näytönpaikka Turun kuningatarkilpailua ajatellen.

Hallitseva ravikuningatar Saaga S on ollut kova nimi myös tämän vuoden A.V. Marttilan Tammasarjassa. Toukokuussa ajetussa 2100 metrin kisassa tuli voitto. Kesäkuussa ajettiin mailin matka. Siinä Carmela oli niukasti parempi. Stayermatkalle Saaga S lähtee ykkösradalta. Pyrähtävätkö nopeat avaajat lähtökiihdytyksessä ohi? Ja mikä on Matti Nisosen taktiikka? Sen näemme Toto65-pelin viitoskohteessa.

Keskiviikon Toto65-pelin varmaksi ennakoidaan ainakin Vermon käsiohjelman vihjeissä Saaga S:ää. Tasaisia ja tasokkaita kohteita on tarjolla, joten pohdittavaa riittää.

Suomen raviväki suuntaa matkansa heinäkuun viimeisenä viikonvaihteena Turkuun. Valmistelut Metsämäessä ovat kiihkeimmillään. Vermo on Kuninkuusravien isäntänä vuoden päästä. Jo niiden valmistelu ja ennakointi näkyvät vermolaisten arjessa. Kuninkuusravit järjestetään Vermossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 2017.

www.vermo.fi