Vermon 21.2. Toto65-ravien vihjeet

Vihjeet Vermon mielenkiintoisiin keskiviikon Toto65-raveihin.

TOTO65-VARMAVALINTA

Toto65-systeemiemme tukipilariksi valitsemme viidennen kohteen suosikkinamme matkaan starttaavan numeron 10 COLORADO ECUS. Näillä pidemmillä matkoilla hyvin viihtyvä väkivahva ranskalaisruuna oli viimeksi Vermossa aivan järkyttävän hyvä kierrettyään koko matkan kolmatta ja tsempattuaan raskaasta reissusta huolimatta upeasti kakkosrahoille. Uskomme Seppo Markkulan ottavan alkumatkan tarkkaillen, minkä jälkeen ruunan voi sitten jo selkeästi ennen päätöskierroksen alkamista kääntää kirikaistoille. Uskomme vahvasti suosikin mahdollisuuksiin.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8,10,1 (6,7)
T65-2: 2,6 + 9,10,1 (3,5)
T65-3: 6,4,2,3 (5,8)
T65-4: 6,2,8 + 3 (7,4)
T65-5: 10 (4,14)
T65-6: 10 + 1,2,8,3 (5,6)

Pieni systeemi 72 riviä, hinta 7,2 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, hinta 120 euroa.

Toto65-pelijakauta teksti-tv:stä.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 7
B) 3-5-13-9-10-6-4-1-8-2-12-11
CREDIT TO LOVE - WHITNEY CRITIC - RANCH QUIJOTE - MONTALES

Avauslähdön selkeänä suosikkina matkaan starttaa viimekertaisesta epäonnistumisesta huolimatta numero 7 CREDIT TO LOVE. Tuossa Forssan startissa ruuna kiersi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla johtavan rinnalle, mutta laukkasi loppukaarteessa ja menetti kyllä tuohon laukkaan kärkisijan. Mika Forssin ajokki kehittyy starttien myötä ja mikäli ravi vain maistuu, on Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava tiukasti kiinni ykkösrahoissa. Haastajaporukan käynnistävä numero 3 WHITNEY CRITIC pilasi Forssassa 2. ulkoa laukkaan loppusuoran alussa. Emma Väreen ajokki pääsee tässä hyviin asemiin ja kamppailee ravilla kärkisijoista. 5 RANCH QUIJOTE on tauluaan parempi ja onnistuessaan mahdollinen. Juuso Holttinen raportoi, että kengitystä ja varustusta viilataan tähän starttiin. Mikäli ravi pysyy kasassa loppuun saakka, on Ranch Quijote varmasti vaarallinen. 13 MONTALES yllätti Jokimaalla ottamalla hallitun keulavoiton. Nyt tehtävästä on tulossa erilainen, mutta sopivalla juoksulla Jorma Ruokosen ajokki noussee mukaan tototaistoon.

Lähtö 2.

RANKING
A) 3-6-5
B) 9-11-12-8-4 C) 10-7-2-1
LIVING LOVING MAID - CARAMBA MUSTANG - DIAMOND MIRAGE - SANNI SKY

Toisessa lähdössä kolme valjakkoa kiipeää parhaaseen A-ryhmään. Rankingin kärkeen kipuava numero 3 LIVING LOVING MAID jäi viimeksi Jokimaalla 2. ulkoa toisessa kaarteessa taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua ja punnersi sitten asiallisesti perille. Juuso Holttinen oli tyytyväinen suojattinsa esitykseen ja tamma menee varmasti vielä startti kropassa eteenpäin. Ilman epäonnea uskomme Living Loving Maidin taistelevan voitosta. Ykköshaastajana starttaava numero 6 CARAMBA NUSTANG veti viimeksi keulassa avauskierroksen 14,5-vauhtia ja kesti asiallisesti. Tapio Perttusen ajokki avaa hyvin ja se saanee tässäkin asemat kärkiporukasta. 5 DIAMOND MIRAGE voitti Kouvolassa keulasta varmasti. Myös Kari Venäläisen ajokki näyttelee kiihdytyksessä omaa rooliaan. B-ryhmän käynnistävä 9 SANNI SKY paikkasi viimeksi hyvin lähtölaukkansa ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 3.

RANKING
A) 11-3-6
B) 8-5-9-12-1-2-10 C) 7-4
DILLON RIDE - DELIGHTFUL MOMENT - LET'S GET LOUD - PR'S QUEENLY

Kolmannessa kohteessa rankingin kärkeen kipuava 11 DILLON RIDE jatkoi vahvaa virettään Kouvolassa, vaikka voittoputki katkesikin. Tuossa startissa Tapio Perttunen käänteli ajokkinsa etusuoralla takapareista reissuun ja ori eteni sitten viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ilman vetoapua. Rehdisti Dillon Ride punnersi maaliin saakka, vaikka voittokulku katkesikin. Nykyvireessä ori pystyy tekemään tässäkin itse juoksuaan. 3 DELIGHTFUL MOMENT veti Kouvolassa keulassa tasaisen reipasta ja punnersi asiallisesti perille. Jukka Torvisen ajokki avaa kovaa ja saa asemat kärkiporukasta. 6 LET'S GET LOUD oli puolestaan viimeksi Turussa rehti kolmas johtavan rinnalta. Ari Moilasen ajokki on tehnyt startista toiseen hyviä juoksuja ja se pystyy tässäkin paljoon. Haastajaporukan kärkeen kipuava 8 PT'S QUEENLY kiri Kouvolassa ykköseksi 2. ulkoa. Lähtöpaikka on nyt ulkona, mutta juoksun onnistuessa Santtu Raitalan ajokki on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 8-10-1
B) 6-7-9-4-2 C) 5-3
OH GOODNESS - STARZINNER - TEA CAKE - IDA GLITTER

Toto65-kierroksen avauskohteessa A-ryhmään kipuaa kolme valjakkoa. Rankingin kärkipaikalle nostamme juoksunkulkupsyykkauksen siivittämänä numeron 8 OH GOODNESS. Saku Mikkolan valmennettava on kohonnut vahvaan vireeseen ja se on ottanut kahdessa tuoreimmassa startissa vakuuttavat keulavoitot. Esa Holopainen lataa varmasti kovat piipussa alkuun ja koska uskomme numeron 4 OLIVIA TROT ottavan ensimmäiset keulat, johtopaikka lienee sitten suosikillemme tarjolla. Edellä mainittujen välistä 6 IDA GLITTER avaa myös kovaa mutta ainakin 24.1. Oh Goodness paiskasi sen ulkopuolelta keulaan. Johtopaikalta Oh Goodness on taatusti vaikeasti ohitettavissa. 10 STARZINNER on sarjoihinsa todella hyvä hevonen ja Iikka Nurmosen valmennettava tulee varmasti keräämään hyvällä tahdilla rahaa. Lahdessa ruuna voitti keulasta varmaan tyyliin ja teki sitten Kuopiossa johtavan rinnalta kovan esityksen vain hyville häviten. Alla oleva tauko ja takarivin lähtöpaikka ovat toki vastaan. 1 TEA CAKE jatkaa hyvässä iskussa. Mikäli lähtöpaikka ei koidu kohtaloksi, taistelee Harri Koivusen valmennettava voitosta.

Lähtö 5 | Toto65-2

RANKING
A) 2-6
B) 9-10-1-3-5-8 C) 4-7
KOIVIKON KALLE - PYÖRYLÄN PARONI - SÖRKÄN SÄLLI - TARUNTUULI

Toisessa Toto65-kohteessa kaksi valjakkoa erottuu kuumimpaan A-ryhmään mutta niiden keskinäisen järjestyksen suhteen on haastavampaa. Tarjotaan niukka suosikkiasema numerolle 2 KOIVIKON KALLE. Tasapaksu taulu saattaa hieman hämätä, Markus Porokan valmennettava on starttaillut kivikovissa lähdöissä ottaen mittaa aivan parhaista. Esityksissä ei ole ollut moitittavaa ja viime starteissa nähdyllä tasolla suorittaessaan Tuomas Pakkasen ajokki taistelee varmasti tiukasti voittokantaan paluusta. Koivikon Kalle tuskin pystyy torjumaan kiihdytyksessä ulkoa tulevaa uhkaa mutta ori saattaa silti päästä etenemään keulaan. Tauolta palaava numero 6 PYÖRYLÄN PARONI avaa todella kovaa ja Seppo Markkulan ajokki on suosikkimme etenemään johtopaikalle. 3 NOPSAN VAUHTI ottaa ensimmäiset keulat, mutta tyytynee Pyörylän Paronin selkään. Pyörylän Paronille saattaa puolestaan sitten tauon jälkeen hyvinkin kelvata Koivikon Kallen selkä. 9 SÖRKÄN SÄLLI oli Kuopiossa suoraan tauolta hyvä. Sen esitystä seurataan tässä suurella mielenkiinnolla. Esa Holopainen palaa numeron 10 TARUNTUULI rattaille. Viimeksi tamman esitys oli sijoituksesta huolimatta ihan kelvollinen.

Lähtö 6 | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 6-4-2-3
B) 5-8-1-7
BOSSES LILY - RANCH KELLY - TWIGS VOICI - FINE BY ME

Kolmantena Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä Tammatähdessä nähtäneen mielenkiintoinen taistelu ykkösrahojen kohtalosta. Puolet viivalla olevista kahdeksasta valjakosta ansaitsee paikan parhaassa A-ryhmässä. Vaikka mitään varmaa lopputulosta emme kiihdytyksestä lähde julistamaan, on 6 BOSSES LILY keulapsyykkauksella lähdön suosikkimme. Mikäli Antti Teivainen suojattinsa kanssa keulaan pääsee, vetää valjakko tätä lähtöä pitkään. Seinäjoella lauantaina Bosses Lily teki johtopaikalta ihan rehdin esityksen. 4 RANCH KELLY on todella kova luu näihin tammalähtöihin. Anne Luttisen valmennettava pystyy voittamaan hyvänä päivänään johtavan rinnaltakin. Lauantaina Hannu Torvinen nosti Ranch Kellyn 2. sisältä avauskierroksen jälkeen Bosses Lilyn rinnalle ja kaksikon asetelma pysyi samana maaliin saakka. 2 TWIGS VOICI saa rattailleen Ari Moilasen. Pekka Korven valmennettava oli hyvä Vermossa suoraan tauolta mutta epäonnistui Seinäjoella. Alun laukan jälkeen se jäi johtavan rinnalle, mistä ei pystynyt menestymään. Mikäli Moilanen pääsee keulaan, paikasta ei varmastikaan luovuta. Jäätävässä kunnossa kilpaileva 2 FINE BY ME ansaitsee myös paikkansa kuumimpien pelihevosten joukossa. Olli Koivunen istuu tällä kerralla tamman rattaille.

Lähtö 7 | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-2-8
B) 3-7-4-12-5-1-11-9-10
TOPMAR - VIKTOR KÄRPPÄ - KOBARDI - SHEIKKI

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla ravien ensimmäisessä troikkalähdössä suosikkina matkaan starttaava 6 TOPMAR on ollut todella hyvä tauon jälkeisissä starteissaan. Panu Ahosen ajamat keulavoitot ovat irronneet varmaan tyyliin ja hevonen on jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan. Ari Moilanen istuu tällä kerralla tamman rattaille ja uskomme suosikin pääsevän keulaan. Tauluaan vaarallisempi 2 VIKTOR KÄRPPÄ on saanut pitkän tauon jälkeen startteja kroppaansa ja seuraammekin oriin esitystä kuukauden tauosta huolimatta mielenkiinnolla. Uskomme Topmarin selän kelpaavan Esa Holopaiselle. 8 KOBARDI ansaitsee haastavasta lähtöpaikasta huolimatta paikkansa A-ryhmässä. Markus Porokan suojatti on tehnyt startista toiseen kovia suorituksia, vaikka voitot ovatkin kiertäneet. Porokka panostanee täältäkin alkuun ja hakee Kobardin kanssa paikan johtavan rinnalta. B-ryhmän puolelle jää myös kovia hevosia. Startin kroppaansa saanut 3 SHEIKKI pystyy ravin maistuessa paljoon. 7 OIVA-SOINTU on kovasta vastuksesta huolimatta juoksun onnistuessa mahdollinen menestyjä. 4 TUURIN TOIVO on tauluaan parempi.

Lähtö 8 | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 10
B) 4-14-5-11-3-12-13-15-8 C) 7-1-2-9-6
COLORADO ECUS - GET LUCKY - GUIDO DI QUATTRO - BWT BRAVEHEART

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä Karanor Teräsmiesliigassa tehdään rohkeahko ratkaisu. Kovasta vastuksesta ja hieman pidemmästä starttivälistä huolimatta nostamme numeron 10 COLORADO ECUS rankingin kärkeen ainoaksi A-hevoseksi ja sen myötä myös vihjesysteemien tukipilariksi. Näillä pidemmillä matkoilla hyvin viihtyvä väkivahva ranskalaisruuna oli viimeksi Vermossa aivan järkyttävän hyvä kierrettyään koko matkan kolmatta ja tsempattuaan raskaasta reissusta huolimatta upeasti kakkosrahoille. Uskomme Seppo Markkulan ottavan alkumatkan tarkkaillen, minkä jälkeen ruunan voi sitten jo selkeästi ennen päätöskierroksen alkamista kääntää kirikaistoille. Uskomme vahvasti suosikin mahdollisuuksiin. Paalun parhaat 4 GET LUCKY ja 5 BWT BRAVEHEART käynnistävän B-ryhmän. Kaksikko ottanee hyvät asemat kärkiporukasta. 14 GUIDO DI QUATTRO lienee takamatkalaisista se, jolla ajetaan ensimmäisenä eteenpäin. 11 READY PRESS oli Kuopiossa hyvä ja ruuna parantanee startti kropassa.

Lähtö 9 | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 10
B) 2-1-8-3-5-6-11-12-9-7-4
ONE BREAK BROLINE - HOT BEER - FINN MCCOOL - CALLELA KAILASH

Toto65- ja Toto4-kierrokset päättävässä ja samalla illan toisena troikkalähtönä toimivassa koitoksessa numero 10 ONE BREAK BROLINE on alla olevasta tauosta ja takarivin lähtöpaikasta huolimatta rankingin itseoikeutettu kärkinimi. Vastusta sinänsä väheksymättä Juuso Holttisen valmennettava starttaa sopivassa porukassa selkeänä suosikkina. Ruuna on osoittanut pystyvänsä tekemään itsekin juoksuaan. Läpivarmaksi emme One Break Brolinea kuitenkaan suosittele jättämään. Voittaminen vaatii näistä asemista myös aktiivista ajosuoritusta. Haastajaporukan käynnistävä 2 HOT BEER on noussut todella vahvaan kuntoon. Kouvolan välistartissa se kiri takapareista suosiollisen juoksunkulun jälkeen lopulta varmaan voittoon. Aika näyttää, lähteekö Teemu Keskitalo kyselemään keulapaikkaa. 1 FINN MCCOOL latasi viimeksi seiskaradalta keulaan ja joutui taipumaan. Nyt alkuun ei tarvitse ladata täysillä. Keulapaikasta luopuminen saattaisi olla paras ratkaisu. 3 RANCH NERO avaa kovaa ja se juoksee todennäköisesti Finn McCoolin takana sisäradalla. Kovaan kuntoon kohonnut 8 CALLELA KAILASH kirii varmasti hyvin loppua. Lähtöpaikka on kuitenkin haastava. 9 TOOCA on noussut kovaan kuntoon ja jatkoa seurataan mielenkiinnolla.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6,4,2,3 (5,8)
T4-2: 6,2,8 + 3 (7,4)
T4-3: 10 (4,14)
T4-4: 10 + 2,1,8,3 (5,6)

Pieni systeemi 12 riviä, panos 1e, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 80 riviä, hinta 16 euroa.

PÄIVÄN DUO

10
10,2,1,8,3

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 7

2,6,8
2,6,8
2,3,6,7,8

Yhteensä 18 yhdistelmää, hinta 9 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

10
1,2,3,8
1,2,3,5,6,8

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT

Juuso Holttinen

L1/5 RANCH QUIJOTE: Tämä on pärjäävä hevonen ravilla. Laukat pikkasen yllätti viimeksi. Odotin ruunan menevän ravia, mutta kaksi laukkaa tuli samaan kohtaan. Ravi kävi sinänsä aivan hyvin. Koitetaan vielä hieman viilata kengitystä ja varusteita Vermoon. Ravilla uskon hevosen pystyvän kolmen joukkoon. Voi se voittaakin. Lähtötilanteessa laukkariski ei välttämättä korostu.

L2/3 LIVING LOVING MAID: Pieniä positiivisia merkkejä oli ilmassa Lahdessa. Tamma oli parempi kuin kertaakaan viime vuonna. Se ei missään vaiheessa heittänyt vaihdetta kokonaan pois päältä. Ei hevonen kyllä ollut väsynytkään. Jos homma lähtee menemään oikeaan suuntaan, tämä pystyy pärjäämään lähdöissään hyvinkin. Tarkkaillaan tilannetta lähistartit.

L8/4 GET LUCKY: Ruuna on tehnyt tauon jälkeen kaksi hyvää juoksua peräkkäin. Voitot on olleet varmoja ja aika helppojakin. Pitkän matkan ei pitäisi olla haitta. Tämä jaksaa kyllä mennä. Voltti on hevoselle ehkä jopa parempi lähetystapa kuin ryhmä. Lähtörataa en osaa oikein arvioida. Eiköhän valjakko sen klaaraa. Ihan hyvät odotukset minulla on. Jopa mahdollinen voittaja tässä.

L9/4 RAMBLE ON: Hevonen on mennyt hyvin treeneissä. Sillä oli loppuvuodesta veriarvot pielessä kuten monella muullakin tallissa. Aivan reipasta liikettä ruuna on saanut ja se palaa aika valmiissa starttikunnossa. Voittaminen voi olla tauolta hankalaa, mutta ainakin korotettua rahaa on hyvä sauma saada. Tämä on vähän tasainen avaaja ja jää nähtäväksi millaisen paikan se saa. Parin startin jälkeen uskon menestystä tulevan. Tällä on hyvä luokka, mutta uraan on mahtunut paljon murheita.

L9/10 ONE BREAK BROLINE: Samat veriarvo-ongelmat oli tälläkin. Se teki käsittämättömän hyvän esityksen johtavan rinnalta Lahdessa ennen taukoa. Hevonen ei kuitenkaan ollut terve siinä kisassa. Arvot on taas kunnossa. Ruuna ei ole oikeastaan tehnyt yhtään huonoa juoksua. Luotettava kilpailija. Näistä asetelmista juoksunkulku ratkaisee myös paljon. Näiltä paikoilta ennakkoon aika tasavahva kaksikko.

Markus Porokka

L5/1 VIXEN: Ihan hyvin miettein taas aloitetaan. Kaikki on mennyt mukavasti tauon aikana. Hevonen on saanut olla terveenä. Perus talvitauko. Aiemmin paussi ei ole ollut oriille suuri haitta. Se ei pysty hyödyntämään ykkösradan paikkaansa.

L5/2 KOIVIKON KALLE: Oulussa hevonen oli vino kaarteissa ja laukka tuli. Niveliä on vähän hoidettu. Muuten se on suorittanut asiallisesti ja kunto tuntuu hyvältä. Haaveena olisi ajaa keulasta, jos sinne pääsisi. Siitä ori olisi vaikea ohitettava. Kaksikosta odotan ilman muuta tältä enemmän.

L7/8 KOBARDI: Ruunalla on huonoja tuureja lähtöpaikkojen kanssa. Hyviä hevosia on vastassa. Ei minulla ole hirveitä odotuksia. Juoksunkulusta voi tulla hankala. Kuolemanpaikan vaara on olemassa, kun ruunaa ei voi ottaa kiinni. Mielummin ajaisin vaikka sisärataa selissä.

L9/7 BOULDER CANNON: Paljon on tullut laukkoja. Hevosta on nyt hoidettu uudella systeemillä. Tuo tuntuisi vähän auttaneen. Balanssia on hieman muutettu. Lisätään vielä pikkasen lisää painoa. Hiitissä ori tuntui kuntonsa puolesta oikein hyvältä. Jos hevonen kestää ravilla, tarkoitus on ajaa rohkeasti. En yllättyisi mistään sijoituksesta. Laukkariski toki on.

Timo Korvenheimo

L4/2 OLIWER HIP: Ruuna jäi Kouvolassa ajamattomaksi. Kaikki on hevosella hyvällä mallilla. Näistä asetelmista saa mukavan reissun. Se voi olla millä sijalla vaan.

L4/6 IDA GLITTER: Kouvolan suoritus oli oikein positiivinen. Alusta ei sopinut sille lainkaan. Tamma ei saanut kunnolla pitoa. Mainiosti se sitkasteli. Vermossa on hevoselle varmasti paremmin tälle istuva rata.

L6/1 PART TWO: Hevonen ei esittänyt parastaan Seinäjoella. Epäilen, ettei se saanut kunnolla pitoa. Tamma ei saanut missään vaiheessa vauhtia kunnolla päälle. Hokit ei ehkä olleet riittävät. Tämä treenaa hyvin ja sen pitäisi pärjätä kohta jossain. Se ei pysty juurikaan hyödyntämään ykkösradan paikkaansa.

L6/8 ANASTACIA TROT: Tamma oli tosi hyvä lauantaina. Pari metriä lisää ja se olisi ollut toinen maalissa. Voimia jäi paljon varastoon. Tällä voi ajaa monenlaisilla taktiikoilla.

Emma Väre

L1/3 WHITNEY CRITIC: Ravi on starteissa hajonnut loppua kohti ja hevonen on mennyt peitsin kautta laukalle. Se on nyt ollut kuulemma paremman tuntuinen kotona. Toivotaan parasta.

L1/9 EL CRISTO: Ruuna on tässä meidän tallissa. Se oli kipeä viime startissa ja jäi tauolle. Annettiin lääkekuuri. Nyt hevonen on taas treenannut ihan hyvin. Lähtöpaikka paluustarttiin on aivan sopiva. Mukavalla mallilla ruuna aloittaa.

L3/4 EKO KRISTALL: Lahden esitys oli oikein hyvä. Juoksukin meni nappiin. Loppusuoran alussa päästiin puikkelehtimaan vapaalle ja hevonen tuli pätkän terävästi. Se paransi selvästi saatuaan startin kroppaansa. Tämä lähtee tosi kovaa. Taktiikka on selkeä. Alussa eteenpäin ja sitten haetaan nättiä reissua. Kiri on lyhyt mutta napakka.

L7/11 INTOIIVARI: Toissa startissa Vermossa voltti kesti kauan ja hevonen hieman kuumeni. Se ryntäsi alussa laukalle. Turussa oli vähän pöpperöinen rata ja ruuna laukkasi käskyyn. Tuon hypyn otan kyllä omaan piikkiini. Ehkä kolmossija siihen paloi. Lähtöpaikka on ihan hyvä tälle. Ruuna ei ole nopea alussa ja näistä asetelmista se pysyy rauhallisempana. Porukka on tasokas, mutta tämä tulee kyllä rehdisti loppua.

Ari Moilanen

L3/6 LET´S GET LOUD: Ruuna matkasi Turussa johtavan rinnalla. Se oli ihan hyvä ja sitkeä kolmas maalissa.

L3/9 SAHARA PREACHERMAN: Hevonen teki aivan hyvän esityksen viimeksikin. Kiristä tuli vähän pitkä. Tasaisessa maaliintulossa jäätiin kuudenneksi. Ruuna jatkaa kelpo kunnossa.

L9/1 FINN MCCOOL: Teivossa ruuna voitti johtavan takaa. Vermon maililla päästiin keulaan. Loppusuora oli vähän vaikea. Näiden starttien perusteella selkäjuoksu kävisi tälle ehkä paremmin. Lähtöpaikka on hyvä nopealle avaajalle. Sopivalla reissulla totosijakin on mahdollinen.

Teemu Okkolin

L7/9 ATO: Ruuna teki oikein hyvän aloituskilpailun. Se parantanee vielä kova startti kropassaan. Lähtöpaikka sopii. Vastus on toki kova. Näkisin hevosella silti täydet mahdollisuudet totosijalle.