Vihjeet: Pilvenmäki 16.9.

Hyväntekeväisyysravit pe 16.9.: Seitsemän starttia, seitsemän voittoa. Siinä Lindy Poppinsin ura pähkinänkuoressa. Onko superlupaus voittamaton myös Pilvenmäen startin jälkeen, se selviää perjantai-illan hyväntekeväisyysraveissa. Lähtö on todella komea ja siksipä se onkin sijoitettu Toto4-pelin päätöskohteeksi. Lindy Poppinsin hidasteena on rata 12, mutta se on suosikki. ja siitäkin huolimatta, että vastassa ovat hienot nousukkaat Bonanza Hoss, Bail Out Kemp, Millstone's Vivid. He Is Emil ja Anything For You...
Lindy Poppins vieraili Pilvenmäellä helmikuussa ja voitti naureskellen.

Lindy Poppinsin otteet viittaavat siihen, että sen taso riittää jokin päivä jopa hopeadivisioonassa. Siinä kultaisessa kisaa Pekka Korven silmäterä Express Duo. Derby- ja Suur-Hollola-voittaja nähdään nyt ensimmäisen kerran Pilvenmäellä. Haastajista kovin on vireensä löytänyt Lindys Jersey Boy.

Monelle ravi-illan kohokohta koittaa lähdössä yhdeksän, jonka suosikkina starttaa raviliigavarsa Real Red. Ja joillekin se kohokohta koittaa vasta ravien jälkeen, kun vanhassa katsomossa tanssataan Jani & Jetsettersien tahtiin.

Hyväntekeväisyysravit klo 18 alkaen. Tule paikalle ja auta: pääsylipputuloista puolet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen: Forssan Leijonaemoille ja Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:lle. Vanhassa Katsomossa hyväntekeväisyysaitio, jonne vielä paikkoja jäljellä.

Hyväntekeväisyysaitio 60€ (sis. 20€ lahjoitus hyväntekeväisyyskohteille, ravien ja tanssien sisäänpääsyt, käsiohjelman, Chef Wotkin's noutopöydän ja yhden ruokajuoman)

Vihjeet

Ravintolapalvelut 16.9. & 17.9.