Vihjeet Turun T76-raveihin 26.11.

Kolmevuotiaat tavoittelevat Kasvattajakruunu-finaaleissa lauantaina 25 000 euron ykköspalkintoja.
Mika Forssin ajama EL Encore voitti oman välieränsä viime perjantaina. (kuva: Leena Kahisaari)

Kolmevuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalit ovat lauantain Toto76-kierroksen huippukohtia Turun Metsämäessä. Viime perjantaina ajetut välierät tekivät ainakin oriiden ja ruunien kisasta ennakkoon arvaamattoman. EL Encore ja Freelancer ottivat välierävoitot, mutta finaaliin löytyy monta muutakin potentiaalista ehdokasta 25 000 euron ykköspalkinnon ottajaksi. MAS Archie, Callela Leonard, Little Easy ja Whole Lotta Love ovat niinikään kovia tekijöitä. Kotiradan mainetta finaalissa puolustaa Freelancerin lisäksi Questionmark Me. Molemmat tulevat Harri Koivusen tallista.

Tammojen finaaliin suosikkina lähtee vastikään Kymenlaakso-ajon vienyt Pekka Korven Free Me. Tallikaveri Bunker Shot sekä Tuomas Korvenojan Rosemary Yankee ja BWT Burnin Alive ovat kovimpia haastajia. Koivusen tallista finaaliin tulee Sahara Foxylady.

Perinteisessä Auran Ajossa ovat mukana mm. Express Duo, Bret Boko ja Prey Frontline. Kylmäveripuolella Toto76-kierroksen avainhevosia ovat kesän kuningatarkisassakin mukana ollut Huimariina sekä Tähtidivisioonan taistelupari Juntti-Jussi ja Polara.

Lauantain 1. lähtö starttaa klo 14.18. Toto76-peli alkaa 4. lähdöstä klo 15.30.

Metsämäen Tipsit

Takasuora