Amerikkalainen Ilta Vermossa ke 20.6. klo 18.00

Amerikkalainen Ilta, St Michel –katsaus, Derbyn Kesäsuosikki ja Jackpot lähes 80 000 euroa

Vermon keskiviikon kesäilta on taas täynnä hienoja tapahtumia. Amerikkalainen Ilta tuo vauhtia radalle ja Amerikan herkkuja Sunbornin tarjoilupisteisiin. St Michel –katsauksen hevosilla on tähtäin Mikkelin vauhtiviikonloppuun. Derbyn Kesäsuosikissa nähdään hieno joukko 4-vuotiaita, joilla suuntana on Suuri Suomalainen Derby. Pelipuolella illan kruunaa Toto65-Jackpot.

St Michel –viikonloppu järjestetään 14.-15. heinäkuuta. Keskiviikkona saadaan esimakua tulevasta, kun yhdeksän valjakkoa antaa näyttöjä Mikkelin kutsukilpailuun. Facebookissa on kilpailu, jossa haetaan katsauksen voittajaa. Palkinnot ovat komeat, yksi VIP-lippupaketti ja kaksi pääsylippupakettia.

Suuri Suomalainen Derby juostaan syyskuun ensimmäisenä lauantaina, ja karsinnat puolitoista viikkoa ennen. Run For Royalty voitti viime syksynä Kriteriumin. Se kuuluu Kesäsuosikin kuumiin nimiin.

Amerikkalaisen Illan mukaisesti kilpailumatkat ovat pääosin maileja. Toto65-kohteissa vain Derbyn Kesäsuosikki juostaan 2100 metrin matkalla. Viime keskiviikon Toto65-kierros oli ennätyksellisen vaikea. Jo neljännen kohteen jälkeen tiedettiin, ettei kuusi oikein tuloksia löydy. Ylemmän voittoluokan potti 79 374 euroa on keskiviikkona jaossa kuusi oikein tuloksille, ja yhdellä täysosumalla voi voittaa reilusti yli 200 000 euroa.


I'm Just A Sund Vermossa 21.3.2018