Bosses Lily Tammatähdessä Vermo ke 30.1. klo 18

Talvinen tammikuu on yhtä keskiviikkoa vaille valmis. Hienotasoisilla Toto64-raveilla jatketaan. Illan nimisarja on Tammatähti, jossa moninkertainen suurkilpailuvoittaja Bosses Lily palaa radoille. Keskiviikon huipennuksiin kuuluu myös Vuoden 2018 Toto65-hevosen julkistaminen ja palkitseminen.

ntti Teivaisen Bosses Lily voitti vuosi sitten Espoon Palkinnon. Seinäjoki Race -päivän tammalähdössä tamma vielä nähtiin, mutta sen jälkeen tuli tauko loukkaantumisen vuoksi. Bosses Lily voitti 3-vuotiaana Kriteriumin. St. Leger ja Käpylä Grand Prix kuuluvat Espoon Palkinnon ohella myös hienon kilpurin valloittamiin kisoihin.

Lähtönä kahdeksan ajettava Tammatähti on erittäin mielenkiintoinen kisa. Kokeneet Sylvie de Vie, Callela Eliza, Bosses Lily ja Mountain Cleaver saavat vastaansa tammatähdistöön nousevat In Ice Princessin, Celebration Songin ja Her Royal Highnessin, joilta kaikilta löytyy tuore voitto.

Vuoden 2018 Toto65-hevosen julkistaminen ja palkitseminen

Vaikka tammikuu on pitkällä, niin hetkeksi mennään vielä viime vuoteen. Keskiviikkona julkistetaan ja palkitaan Vuoden 2018 Toto65-hevonen. Yleisö on päässyt äänestämään vuoden parhaan kuukausivoittajien joukosta. Äänestys päättyy tiistaina 29.1. klo 24 osoitteessa: https://www.vermo.fi/ota-yhteytta/vuoden-2018-toto65-hevonen.html

Helmikuussa neljät keskiviikkoravit, Toto64-superjackpotilla aloitetaan

Nämä ravit ovat tammikuun kuudennet. Helmikuussa ajetaan neljänä keskiviikkona. Maaliskuu on taas tapahtumia täynnä, kun kilpaa ajetaan seitsemänä päivänä. Helmikuun ensimmäinen keskiviikko alkaa niin urheilullisesti kuin pelillisesti komeasti. Kultadivisioona, Pronssidivisioona ja Tähtidivisioona -lähdöt värittävät ravipäivää. Toto64-pelissä jaetaan tammikuun Jackpotkertymä, joka on vähintään 173 000 euroa.