Haluatko olla mukana toteuttamassa raviurheilun suurinta tapahtumaa – Kuninkuusraveja?

Monet suurtapahtumat, kuten myös Kuninkuusravit tarvitsevat suuren määrän talkooapua onnistuakseen. Jokaisen osaamiselle on varmasti kysyntää.
Kuninkuusravien talkoolaisena olet osa suurta talkooporukkaa, ja koet tunnelman, pääset tutustumaan Kuninkuusravien tekemiseen, saat käytännön kokemusta tapahtuma-alan tehtävistä ja tapaat monia samanhenkisiin ihmisiä, joiden kanssa voit kokea unohtumattoman kesäviikonlopun.

Kuninkuusravien talkoopäiviä on vielä jäljellä hyvin eli tervetuloa mukaan meidän mahtavaan porukkaan!

Talkoot vielä tällä viikolla 17.-18.7. eli ke-to klo 13-20. Ensi viikolla talkoillaan koko viikko maanantaista perjantaihin klo 8-20. Kuninkuusraviviikolla ehditään vielä viimeistelemään paikkoja maanantaista keskiviikkoon. Älä pelästy, sillä paikalla ei tarvitse olla aamusta iltaan. Voit tulla tekemään hommia itsellesi sopivaan aikaan, heti aamulla tai vasta iltapäivällä.

Tajoamme talkoolaisille tietenkin ruoat ja kahvit niin kuin asiaan kuuluu. Lisäksi kolmesta talkoopäivästä saat t-paidan sekä kahden päivn lipun Kuninkuusraveihin.

Jos kysyttävää ilmenee voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: kunkkaritalkoot@gmail.com. Kokoontuminen talkoopäivinä TOTO-hallissa. Yllä oleviin talkoopäiviin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Nähdään Jokimaalla!