Hienotasoiset Toto65-kohteet keskiviikkona

Nyt on kevättä ilmassa! Ainakin, jos katsoo tulevan keskiviikon lähtölistoja. Hienoa urheilua on tarjolla niin Tammatähdessä kuin kylmäveristen kummassakin sarjassa ja kaikissa muissakin lähdöissä. Varsinainen karkkipäivä urheilun ystäville.

Lämminveristen Tammatähdessä kisaa kahdeksan hevosta. Talven menestyjät ovat paikalla. Fine By Me sävähdytti viimeksi kakkossijalla Isokengässä. Twigs Voici, Ranch Kelly, Bosses Lily ja Arctic Passion kuuluvat tammaeliittiin. Part Two, Blackened ja Anastacia Trot ovat varmassa kunnossa ja ihan mahdollisia kärkihevosia.
Kylmäveristen enintään 145 000 euroa voittaneiden ryhmä keräsi ilahduttavasti 10 hevosta, vaikka osa tämän sarjan hevosista kilpailee Pariisissa. Ja mitä hevosia ilmoitettiin, osa nähtiin jo viime vuonna Vermon Kunkkareissa. Markus Porokan kaksikko Vixen – Koivikon Kalle on aina vaarallinen. Nopsan Vauhti on nopea ja otti Vermossa tammikuussa kakkossijan. Jälleen mukana oleva Topper voitti silloin. Pyörylän Paroni tulee tauolta, mutta on varmasti heti varottava. Sörkän Sälli palaa vanhalle kotiradalleen. Taruntuuli nähtiin viime kesänä Kuningatarkisassa. Se on ottanut kaksi kolmossijaa tauon jälkeen.
Yksi keskiviikkoillan helmiä on suomenhevosten Huippudivisioona. Topmar saapuu Pohjoisesta. Se oli yksi Vermon Kunkkareiden seuratuimmista tammoista. Mediahuomio vain kiihtyy, kun tänä vuonna Kunkkarit järjestetään tamman kotiradalla Rovaniemellä. Hienosti tämän kauden aloittanut Topmar kohtaa Vermossa tosi tiukan vastuksen Kobardin ja Oiva-Soinnun johdolla.Bosses Lily ja Antti Teivainen Vermon valloittajina 15.11.2017