Horze-hengessä Teivossa tiistaina 16.8. klo 18
- SRL:n kortilla ilmaiseksi sisään

Tiistaina 16.8. Teivon raveissa yhteistyökumppanina on Horze. Hienojen loimien lisäksi voittajille on tiedossa laadukkaita tuotepalkintoja ja Horzen myymälöissä Teivon mäellä sekä Horze Ylöjärvellä huipputarjoukset. Koska Horze palvelee hevosväen laidasta laitaan, myös yleisön joukkoon toivotaan hevosihmisiä lajiin katsomatta. Tiistaina 16.8. SRL:n kortilla pääsee ilmaiseksi sisään raveihin.

Horze-ravit Teivossa tunnetaan hienoista tuotepalkinnoista. Horzen laadukkaat tuotteet ovat esillä loimilähdöissä sekä Horzen myymälöissä. Myymälöissä tarjouksia ja erikoisetuja tiistaina 16.8.! Seuraa myös Horzen ja Teivon facebook-sivujen kisoja, joissa palkintoina esim. ravintolapaketteja Teivoon.

Jos et ole koskaan käynyt raviradan ravintolakatsomossa, testaa ihmeessä. Ravintolaan on tiistaisin ilmainen sisäänpääsy ja voit valita herkkusi useasta vaihtoehdosta. Jos haluat varmistaa paikkasi maalipaalun kohdalla, katso pöytäkartta Teivon sivuilta http://www.teivo.fi/ravintola-grand-prix/

Teivoon ovat tervetulleita myös koirat - samalla ravireissulla voitte käydä tutustumassa Teivossa toimivan koirakeskus-Eläinavustajan toimintaan.

Tervetuloa raveihin ja ostoksille Horzeen!

Lisätietoja Teivon toimistolta numerosta 03 315 48103 315 481 ja Horzen myymälöistä.