Käpylä Grand Prix huipentaa lauantai-iltapäivän – kenestä 50. voittaja?

Käpylä Grand Prix kuuluu Vermon suuriin merkkitapahtumiin. Kilpailun juuret ulottuvat vanhaan Käpylään, ensimmäinen voittaja oli Lauri Malisen Zazimka vuonna 1969. Lauantaina saadaan juhlia kilpailun 50. voittajaa. Ja nyt tulee kovin juttu. 50-vuotiaan Käpylä Grand Prixin kunniaksi, kaikki tänä vuonna viisikymppisiään juhlivat pääsevät ilmaiseksi raveihin.

Käpylä Grand Prix päättää Toto76-kierroksen, ja on todella juhlalähdön tasoinen. Niin paalulla kuin takamatkalla on hienosti menestyneitä ravureita. Paalunmenijöistä Jamie Hyneman ja Zo Zo Hoss voittivat Kouvolassa. Jugador nousi St Legerissä 40 metrin takamatkalta viidenneksi.
Takamatkan menijöistä Tir du Caux puolustaa viimevuotista voittoa. Ojanperän tallin ranskalainen viihtyy pitkillä matkoilla. Sitä voidaan sanoa kaikista hevosista. KGP on kaikilla mittareilla upea kisa jo ennakkoon.
Finn-Tack Cup aloittaa Toto76-kierroksen. Karsintavoittajille Norman Price ja Baby Beyonce valittiin odotetusti sisimmät lähtöradat. Wahlstén Salamakypärät -kilpailusarja on värittänyt Vermon vuotta. Nyt on vuorossa viimeinen osakilpailu. Arna Ruohomäki ja Niki Finnström ovat kisan kaksi kärkiohjastaa ja tiukimmin kiinni matkapalkinnoissa.
Lauantain Toto76-raveissa bonusrahaa on jaossa yhteensä 30 000 euroa. Bonusta jaetaan lähtöjen 6-11 Kaksari-pelissä siten, että jokaisen lähdön jakosummaan lisätään 5 000 euroa bonusrahaa.
Toton SM -karsintoja on järjestetty pitkin syksyä ja ympäri Suomen. Lauantaina on vuorossa suuri finaali. Nelisenkymmentä Totopelien taitajaa mittelee Suomen mestaruudesta Ravillassa. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua niin radalla kuin katsomossa.