Kuningas ja Euroopan mestari Teivon ravikeskuksessa ensi lauantain Siipiweikot Tammakriterium-raveissa

Teivo juhlistaa ensi lauantain Toto76-raveissa sankareitaan Euroopan mestari Mika Forssia sekä ravikuningas Vitteriä ja Svart Stablea. Vitter esittäytyy valtakunnalleen kolmannen lähdön jälkeen noin klo 15. Tarjolla on hienot 12 lähdön ravit sekä lisäksi Horze Ylöjärvi Poni-Meeting finaali ja Nuoret radalle -lähtö 2-vuotiaille lämminverisille.

Vitterin voittokahvit ovat tarjolla 400 ensimmäiselle Teivon katsomossa. Tarjoamme myös sähköisen selfieseinän, jossa pääsee kuvaamaan itsensä Vitterin kanssa Turun voittajaseremonioissa. Ravien jälkeen ilta jatkuu klo 21 asti ja juhlissa elävää musiikkia: Pianopena Oikarinen, piano, sekä Anton Solonen, viulu. Tervetuloa mukaan!

Ravipäivän ohjelmassa on 12 lähtöä ja päälähtönä on kovatasoinen Siipiweikot Tammakriterium -finaali, jossa ennakkosuosikit Ratu Royale ja Callela Eliza ottavat mittaa toisistaan. Onko lauantaina startissa mukana vuoden 2016 Medilaser Kriterium-voittaja? Jo karsinnoissa saatiin esimakua vauhdikkaista kannustusjoukoista ja toivomme, että omistajat ja fanit saapuvat paikalle kannustamaan omiaan.

Ravipäivä alkaa jo klo 12.30 ohjelmalla kutsuvieraille. Klo 13.15 juostaan Nuoret radalle -lähtö, jossa mukana kahdeksan mielenkiintoista 2-vuotiasta ja paikan päällä jännittämässä iso joukko nousevien tähtien omistajia.

Horze Ylöjärvi Poni-Meeting finaali juostaan klo 13.45 ja tässä finaalissa tarjolla huikean hienot, Horze Ylöjärven lahjoittamat palkinnot. Lapsille on raveihin ilmainen sisäänpääsy ja hienon ponilähdön lisäksi tarjolla ohjelmaa lapsille mm. poniratsastusta, kasvomaalausta, ilmapalloja.

Lauantaina myös yhtenä Toto76 -kohteena juostava kovatasoinen All-out cup -finaali, jossa pitkäaikaisen yhteistyökumppanin All-out Performancen lahjoittama 1.700€ arvoinen tuotepalkinto lähdön voittajahevoselle.

Päivän lanseeraus on ''Sami haastaa'' -kilpailu, jossa Sami Sandberg haastaa Duudson-hengessä voittajahevosen taustajoukkoja. Kisaan kuuluvat hienot palkinnot yhteistyöyrityksiltä. Lauantaina haasteen saa kolme T76-lähtöjen voittajaohjastajista. Kisa jatkuu Teivossa T5-raveissa.

Raveissa on tarjolla herkullista ruokaa ja juomaa moneen makuun. Pöytävaraukset puh. 03-3154 8352

Sunnuntaina 7.8. Teivon ravikeskuksessa raviradan keskinurmella kisataan koirafrisbeen SM-kilpailut klo 11.15 alkaen. Samalla Eläinavustaja pitää avoimet ovat ja yleisö pääsee tutustumaan vanhaan totohalliin rakennettuun treenihalliin ja hoitotiloihin.

Ohjastaja Mika Forss ja valmentaja Jalmari Svart iloitsevat tuoreen kuninkaan Vitterin voittoa.