Kuningatar Saaga S keskiviikkona 6.6. Vermossa

Rovaniemen Kuninkuusravit – A.V. Marttilan Tammasarja –kilpailu on edennyt toiselle etapille. Keskiviikkona on vuorossa mailin matka. Toukokuussa ajettiin 2100. Heinäkuussa sarja huipentuu 3100 metrin matkalla ajettavaan lähtöön.

Hallitseva Ravikuningatar Saaga S aloitti tämän kauden ensimmäisessä Marttila-sarjassa. Saaga sijoittui kakkoseksi. Nytkin mukana oleva Pörnä-Tyttö vei voiton. Kisan kolmas oli Marj-Lovviisa, joka puolestaan voitti Teivossa tammojen stayermatkan. Siinä kisassa Pörnä-Tyttö ravasi neljänneksi. Saaga S kävi Kuopiossa ja otti kolmostilan, Välähdys ja Vitter olivat edellä. Kun vielä kerrotaan, että Hetviina on vahvassa nousukunnossa, niin voidaan todeta, että Marttila on myös mainio pelipähkinä. Rovaniemen Kuninkuusravit juostaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Nuorten ohjastajien Wahlsten-Salamakypärät –kilpailu on edennyt kolmanteen osalähtöön. Kimi Pesonen on kerännyt eniten pisteitä kahdesta ensimmäisestä lähdöstä. Hän johtaa ennen tasapisteissä olevia Ayse Köneciä ja Iivari Nurmista. Tämän kisan jälkeen oppilaat ajavat kolme lähtöä muilla radoilla. Ensin Härmän Power Park, sitten Jokimaa ja Mikkeli. Vermoon palataan taas heinäkuun 18. päivä.

Saaga S Vermon Kuninkuusravien 3100 metrin voittaja.