MEDIAN AKKREDITOITUMINEN KUNINKUUSRAVEIHIN 2019

Kuninkuusravit on raviurheilun tunnetuin brändi, joka vuosittain kokoaa lähes 60 000 hengen yleisön raviradan varteen elämään yhdessä raviurheilun suurinta juhlaa. Tapahtuman takaa löytyy paljon tarinoita ja henkilöitä, joiden kautta hevonen ja urheilu tuodaan tutuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat haastateltavaa tai aiheeseen liittyviä kuvia!

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan tämän lomakkeen kautta viimeistään pe 26.7.2019. Ilmoitathan myös, tarvitsetko kuvauslupaa keskikentälle, osallistutko median iltajuhlaan ja mistä haluat noutaa akkreditoinnin.

Radan lähellä on hyvin rajoitetusti parkkitilaa, joten emme pysty järjestämään autopaikkaa kaikille. Etäparkkipaikat palvelevat myös mediaa, ja nonstop -busseilla pääsee kulkemaan ilmaiseksi mediapassilla. Lisätiedoissa voit kertoa perustelut, mikäli haet autopaikkaa ja muita tarvittavia tietoja tai pyyntöjä.

Olemme varanneet median edustajille huoneita Scandic Lahdesta, joka toimii lehdistöhotellina. Varattuna on sekä yhden että kahden hengen huoneita. Sijainti on erinomainen, lähellä Matkakeskusta, josta on kuljetus radalle. Majoitusvaraukset ja -tiedustelut suoraan suvi.rasanen@lahtiregion.fi 24.6.2019 mennessä, tämän jälkeen varatut huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin.

Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta noin viikkoa ennen H-hetkeä.

Tiedottaja Johanna Heinonen
p.050-4426784
email. johanna.heinonen@jokimaanravit.fi