Neljä Kilometriä Vermon ke 19.12. päälähtönä

Joulu lähestyy isoin askelin. Vermon joulunaikaan kuuluu perinteinen Neljä Kilometriä -lähtö, joka ajetaan keskiviikkona. Ohjastajan taktinen osaaminen ja hevosen vahvuus ovat avainsanat, kun voittajaa haetaan. Star Martini puolustaa voittoa.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Star Martini ja Reima Kuislan Finlandia-voittaja D.D.’s Hitman lähtevät maratonmatkalle 60 metrin takamatkalta. Kiinniotettavina on monta kovakuntoista menijää Hazelhen Hermeksen ja BWT Angrymanin johdolla.

Ravinetin ja Vermon Marraskuun Toto65-hevosen julkistaminen
Marraskuun Toto65-hevosen julkistaminen ja palkitseminen oli tarkoitus tehdä jo aikaisemmin. Äänestyksessä ilmenneiden pienten teknisten ongelmien vuoksi päätettiin antaa viikko lisäaikaa äänestämiseen, joka päättyy tiistaina 18.12. klo 24. Tulevana keskiviikkona tiedetään voittaja heti toisen lähdön maaliintulon jälkeen.

Rannan Pomo koelähdössä
Vermon Kuninkuusravit jäävät mieleen monilla tavoilla. Suomenhevonen nimeltään Rannan Pomo on yksi, joka tuo mieleen kaikkien aikojen Kuninkuusravit 2017. Suomi 100 vuotta, Vermon Kuninkuusravit 2017 ja suomenhevosen juhlavuosi, siinä oli monta seikkaa, joiden pohjalta lähdettiin hankkimaan kimppahevosta. Vermon työntekijöistä ja ystävistä kerättiin 60 henkilön omistajaporukka. Rannan Pomo ostettiin, ja nyt ollaan hienosti jo siinä vaiheessa, että 3-vuotias Liisingin poika nähdään koelähdössä. Mika Mäkelä ja Mirka Lehtinen ovat määrätietoisesti vieneet Rannan Pomoa eteenpäin. Nyt kaikki jännittämään omistajaporukan kanssa!