Oktoberfest-fest ravit lauantaina 13.10. klo 14.00

Vermon lokakuun Toto76-lauantai on täynnä ohjelmaa. Urheilupuolella on kolme suurkilpailua sekä kovimmat divisioonat. Vermon toinen Toton SM-karsinta kerää ykkösluokat pelaajat Ravillaan. Oktoberfest on iltapäivän teemana ja sen mukaisesti Köppinen oluen lanseeraus. Ravipäivä huipentuu jatkoihin, jossa viihdyttää Bluffo ja Nahkahousut.

Tawaststjernan Muistoajo aloittaa suurkilpailukimaran ja samalla Toto76-kierroksen. Derbyvoittaja Herra Heinämies on jo tauolla, mutta Derbyn kakkonen Vixus, kolmonen Larsman ja nelonen Turelius ovat viivalla kamppailemassa 15 000 euron ykkösestä.

Derbyn TammaChampionissa kisataan myös 15 000 euron ykkösestä. Callela Lisbeth on joukon isovoittosummaisin. Se sijoittui Villinmiehen Tammakilvassa kakkoseksi ja on ykkösradalta yksi kova voitontavoittelija. Lähtö on erittäin hienotasoinen ja sai paikan toisena Troikkakohteena.

Kriteriumfinaali ajettiin viime lauantaina. Kolmivuotispokaalin hevosista vain Zogo Match juoksi Teivon finaalissa. Korvenheimon tallin Jolly Roy-Club Nord Easy -kaksikko otti kaksoisvoiton Kriterium Consolationissa.

Kylmäveristen Valiodivisioonassa Välähdys on suuri suosikki. Ainakin Polara ja Hullumies ovat kovia vastustajia. Kultadivisioona päättää Toto76-kierroksen. Jontte Boy, Edward Ale ja Seabiscuit valloittivat sisäradat. Tir du Caux on tuore Tammer-ajon sankari.

Lauantaina mennään Oktoberfest-juhlan malliin. Teeman mukaisesti Ravillassa ja Sunbornin muissa pisteissä on Oktoberfest-tarjottavaa. Suuri uutinen on, että Köppinen-olut on nautittavana Sunbornin eri myyntipisteissä. Oluen lanseeraustilaisuus on podiumilla. Kun viimeinen lähtö on maalissa, niin sitten suunnataan jatkoille totohalliin ravintola Volttiin. Bluffo-show aloittaa ohjelman. Mukavaa menoa on aina klo 21 saakka. Sen jälkeen on ilmainen bussikuljetus Leppävaaran asemalle, bussi starttaa klo 21 katsomon sisääntuloportin läheisyydestä.