Suuri Suomalainen Derby-karsinnat ke 22.8. klo 18

Vuoden paras keskiviikko - Derbykarsinnat keskiviikkona – 150 000 euron jättipalkinnon metsästys alkaa

Suuri Suomalainen Derby on suuri kaikilla osa-alueilla. Keskiviikkona ajettavissa karsinnoissa voittajille maksetaan 9 000 euron ykköset. Ja sitten finaalissa lauantaina syyskuun ensimmäisenä päivänä tärähtää. Voittaja saa 150 000 euroa ja mittaamattoman määrän kunniaa. Hevonen, kasvattaja, omistaja, valmentaja, hoitaja ja ohjastaja tullaan muistamaan.

Derbykarsintoja ajetaan viisi, joissa kaikissa on 12 hevosta. Karsinnat ovat myös viisi ensimmäistä kohdetta Toto65-pelissä. Kriterium-voittaja Run For Royalty sekä Niemisen tallin Lexus Dream ja Willow Pride ovat ensimmäisen karsinnan isovoittosummaisimmat.
Kakkoskarsinnan Cameron Evo on kuulunut ikäluokan tähdistöön. Se voitti heinäkuussa Einari Vidgrenin muistoajon.
Kolmoskarsinnan Hotshot Luca on kerännyt mainetta ja kunniaa sekä myös mammonaa niin Suomessa kuin Ruotsissa. Torstain Killerin voitto osoitti, että kunto on kohdallaan.
Neloskarsinnan Twist Of Fate viimeisteli Derbykuntoa keskiviikkona ja otti Isokengässä hyvän kolmostilan. Timo Nurmokselta tulee tähän karsintaan kaksikko Gloria Web – Builder’s Caviar.
Tamma Callela Lisbeth on menestynyt hienosti ikäluokkalähdöissä ja hakee finaalipaikkaa viimeisessä karsinnassa. Nurmoksen Hachiko de Veluwe tulee Ruotsista viiden voiton putki alla. Hienot ja tasokkaat karsinnat ovat ohjelmassa.
Derbyn karsintapäivän perinteisiin kuuluu amatööriohjastajien K.G. Bertmarks Minne –kilpailun Suomen karsinta. Kaksi parasta pääsee kisaamaan Jägersron Derbypäivän finaaliin, joka ajetaan sunnuntaina 2.9.

Finaalipäivän liput ennakkomyynnissä, muista myös iltabileet

Derbyfinaalipäivän liput kannattaa ostaa edullisesti keskiviikkona totohallin infosta. Finaalipäivän ravien jälkeen starttaa Derbybileet totohallin ravintolassa. Bilebändi Blaster viihdyttää yleisöä klo 23 saakka. Iltajuhla sisältyy pääsylipun hintaan.

Tervetuloa Suureen Suomalaiseen Ravijuhlaan!