Talvimalja & Divisioonafinaalit Vermossa lauantaina 5.1. klo 14.00

Vuosi 2019 käynnistyy lauantairavien osalta komeasti. Talvimalja ja divisioonafinaalit vauhdittavat iltapäivää. Ja lauantain pääpeli muuttuu, kun Toto75 alkaa jälleen.

Ensimmäinen finaalikerros päättyy hienoon Talvimaljaan. Viime viikkojen menestyjät ovat paikalla. Star Martini ja Bret Boko saivat sisimmät lähtöradat. Big Headache palasi voittokantaan Kuopiossa, silloin taakse jäi T.Rex, joka lähtee tavoittelemaan täysosumaa radalta 11. Seabiscuit on tuulennopea lähtijä, joka viihtyy kärkipäässä. Tir du Caux voitti Kultadivisioonan Oulussa. Talvimalja on sekä urheilullisesti että pelillisesti loistava lähtö.
Talvimalja ajettiin ensimmäisen kerran jo Käpylässä vuonna 1969. Pellervo Pekosen venäläiset ravurit Gletser ja Dombai valloittivat Talvimaljan vuosina 1969 ja 1970. Kunniataulukosta löytyy monen huippuhevosen nimi. Yksi merkittävimmistä Talvimaljoista ajettiin vuonna 2012. Rydens Cindy oli voittaja, ja ykköspalkinto oli peräti 25 000 euroa. Iso palkinto johtui siitä, että lauantaina 7.1.2012 ajettiin ensimmäinen Suomen ja Ruotsin yhteiskierros. Ranch Kelly valloitti Talvimaljan vuosi sitten. Siitä alkoi Kellyn uskomaton vuosi.

Tähti- vs. Valiodivisioonafinaali ja Pronssidivisioonafinaali

Lauantai on täynnä hienoa urheilua. Jos nostetaan Talvimaljan lisäksi kaksi lähtöä, niin Tähti- vs. Valiodivisioona ja Pronssidivisioona ovat tosi tasokkaat. Tee Wee Paroni ja Rokin Maxi yrittävät pinkoa karkuun kovia valiodivisioonalaisia, Diktaattori, Pyörylän Paroni, Josveis ja Polara etunenässä. Keskiviikon voittaja Hazelhen Hermes, Ice Wine, Excalibur It, Willy Wingston, Wilhelm Nash ja Nitro Diablo kuuluvat Pronssidivisioonan voitokkaisiin menijöihin.

Uusi tallikahvion pitäjä

Vermon tallikahvio on saanut uuden yrittäjäpariskunnan. Haramaat ovat tuttuja monille raveissa käyville. Tallikahvio tottelee jatkossa nimeä Vermon tallitupa. Maukasta kotiruokaa on tarjolla arkipäivisin ja tietysti kaikkina ravipäivinä.

Liigavoittajien palkitseminen

Vermon liigavoittajat palkitaan perinteisesti vuoden ensimmäisissä lauantairaveissa. Kultajousi ohjastaja- ja valmentajaliigojen kolme parasta sekä kolme parasta poniohjastajaa palkitaan podiumilla.

Mascate Match -omistajakortilla ilmainen sisäänpääsy

Raviliiga-Travliga HIFK:n Mascate Match ilahdutti omistajajoukkoaan ja fanejaan 2-vuotiskaudella. Massi tarjoaa vielä myöhäisen joululahjan. Mascate Match -omistajakortilla on vapaa sisäänpääsy yhdelle henkilölle lauantain 5.1. Toto75-finaaliraveihin.