Tapaninpäivän ilmaisrravit Vermossa 26.12. klo 16.00

Ilmaisravit: Tapaninpäivä on tapahtumapäivä, tapahtumat alkavat klo 15, ravit klo 16, ULHO Uudenmaan Upein ja Köppinen kiittää tähtilähdöt.

Vermon kausi päättyy komeasti Tapaninpäivän tapahtumaraveihin. Uudenmaan upeimmat 3-vuotiaat kamppailevat ULHO Uudenmaan Upein -kilpailun voitosta. Kaksinkertainen ravikuningas, Vermon Sheriffi Köppinen on yleisön ihasteltavana, vielä kerran. Ja tapahtumia riittää, niin perheen kaikenikäisille.

Pekka Korven valmentama Arctic Elsa ja Tuomas Korvenojan Bean Dead Cert voittivat Uudenmaan Upeimman tammojen karsinnat. Se kaksikko lähtee finaaliin suosikkeina. Oriit ja ruunat lähtevät 20 metrin takamatkalta. Tapio Mäki-Tulokkaan tallin Mr Big Star sijoittui Kriteriumissa komeasti kolmanneksi. Se tarjoaa varmasti tiukan vastuksen edestä pakoon pinkoville tammoille. Uudenmaan Upein on 3-vuotiaiden kauden viimeinen suurkilpailu. Yllätykset ovat mahdollisia, kun kausi on tässä vaiheessa. Bean Dead Certin sisko Bean Star voitti UU-finaalin vuonna 2016 kertoimella 28,20.

Hiittikaveri Costello mukana Köppinen kiittää -lähdössä

Köppinen ilahduttaa fanejaan ”katsomonpuolella”. Köppinen tulee loimitettavaksi ja palkittavaksi kolmannen lähdön maaliintulon jälkeen. Eikä tässä vielä kaikki. Köppinen on tietysti mukana seremonioissa, kun Köppinen kiittää -lähdön voittaja palkitaan.
Kaksinkertainen ravikuningas Köppinen kuuluu suomalaisen raviurheilun suuriin nimiin. Erityisen suuri merkitys Köppisellä on Vermolle ja Vermon yleisölle. Vermon kavioura on ollut Köppisen hiittirata, ja kuin pisteeksi komealle uralle, Köppinen kruunattiin kuninkaaksi juuri Vermon Kuninkuusraveissa 2017. Köppinen ja Korhosen perhe on ollut tuttu näky Vermossa.
Köppisen piti juosta Köppinen kiittää -lähdössä ja hyvästellä näin kaviourat. Pieni loukkaantuminen esti täysaikaisen valmentautumisen, ja Köppinen toimii tänään viihdyttäjänä. Ilahduttaa on, että kaksi Köppisen ikätoveria on paikalla kilpailemassa. Hullumies ja Topper hyvästelevät myös kilparadat vuodenvaihteessa.
Hallitseva ravikuningas Costello on mukana Köppinen kiittää -lähdössä. Ville Herttua kertoi, että Costello ja Köppinen ovat olleet hiittikavereita usein Vermossa.
Köppisen palkintoihin ja loimiin pääsee tutustamaan totohallissa. Siellä on myös jaossa nopeimmille Köpä-lippiksia.

Paljon tapahtumia

Tapaninpäivä on varsinainen tapahtumapäivä. Klo 15 aloitetaan, ja shetlanninponien Uudenmaan Upein on vuorossa klo 15.45. Uudenmaanhevosenomistajat ULHO on innokkaasti mukana päivän tapahtumissa yhdessä Vermon Ravikoulun ja Vermon kanssa. Luvassa on hevosajelua, loimen värityskilpailua, ponin harjaamista, glögitarjoilua ja Hevari-kepparikilpailu.

Bonusta tarjolla sijapelissä

Veikkauksen bonuskampanja jatkuu myös tapaninpäivänä. Toto65-pelin kohdelähdöissä on jaossa 2 000 euron bonus sijapelissä.

Tervetuloa tapaninpäivän tapahtumiin!