Tasokkaat kohdelähdöt, Toto65-Jackpotista pelataan keskiviikkona

Viime keskiviikon Toto65-kierros oli vaikea, eikä yhtään kuusi oikein tulosta löytynyt. Se tietää sitä, että tulevan keskiviikon kierroksella on jaossa Jackpotrahaa komeat 80 506 euroa.

Toto65-Jackpotkierros käynnistyy hyvätasoisella lämminveristen ryhmällä, jossa monen hevosen tulostaulussa vilkkuu ykkönen tai ykkösiä. Samaa, hienoa tasoa on myös kakkoskohde. 12 valjakkoa tavoittelee voittoa. Kolmoskohde on kylmäveristen enintään 160 000 euroa voittaneiden ryhmä. Pyörylän Paroni, Caijus, Vapperi, Tee Wee Paroni ja A.T. Veeti ovat suosikkeja, mutta myös muu joukko on kokeneita ja menestyneitä hevosia. Illan ensimmäinen Troikka pelataan lähtöön seitsemän, joka on Jackpotkierroksen neloskohde. Jamie Hyneman, Axel Foley, One Break Broline ja Carleman ovat menestyneet upeasti viime starteissa.

Kultadivisioonakarsinnasta Kouvolan finaaliin

Täysi 12 hevosen joukkue kamppailee 4 000 euron ykkösestä Kultadivisioonakarsinnassa, jossa haetaan paikkoja Kymenlaakso-ajo -päivänä ajettavaan Kultafinaaliin. Onkel Investin hevosia on kolme, Fire To The Rain ja Grant Boko saivat sisimmät lähtöradat, Stormysky puolestaan radan 12. Derbykakkonen ja kevään kohuhevonen Next Direction palaa pitkältä tauolta. Timo Hulkkonen tuo hevosensa valmiina kilpailuihin, ja menestystä voidaan heti odotella. Edward Ale, Falcon Håleryd, Workout Wonder, Tir du Caux ja kumppanit, tasoa riittää. Your So Vain debytoi Ville Nisosen ohjastuksessa, ja kovakapasiteettinen jenkki on mielenkiintoinen. 12-vuotias Breedlove on noussut hirmuvireeseen. Lapista saapuva ruuna on mukava saada vielä Vermoon, ennen kuin kilpailuoikeus päättyy.
Toto65-Jackpotkierros huipentuu enintään 31 000 euroa voittaneiden ryhmään. Hulkkosen Look Complete omaa kovan luokan, mutta taukoa on paljon. Kotiradan Stonecapes Pro ja Leon Coger ovat oivassa vireessä.