Koko perheen ravitapahtuma Teivossa Itsenäisyyspäivänä 6.12 klo 14.00 alkaen

Tunnelmaa eläinten ystävien joulun odotukseen ja itsenäisyyspäivän viettoon

Eläimille joulusiunaus Tampereen Teivossa

Itsenäisyyspäivänä tiistaina 6.12. ravataan Tampereen Teivossa klo 15 alkavissa raveissa. Paikan päälle kannattaa tulla ajoissa, sillä ennen raveja järjestetään tunnelmallinen joulusiunaus eläimille. Siunauksen toimittaa Ylöjärven seurakunnan pappi Matti Mikkola klo 14.00 raviradan pääsuoran podiumilla. Tilaisuuteen ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki ulkona tarkenevat eläimet omistajiensa kanssa. Kutsuvieraita ovat mm. virkakoirat, opaskoirapennut, islanninhevoset, ravihevoset. Kaikille lemmikkinsä kanssa raveihin saapuvalle on ilmainen sisäänpääsy.

– Olimme erittäin iloisia, että Ylöjärven seurakunta innostui ajatuksesta ja saimme idean toteutukseen. Vastaavat tilaisuudet ovat muualla olleet suosittuja ja halusimme tarjota tämän Teivossa kaikille eläimille. Toivottavasti tästä tulee perinne ja se kasvaa isoksi, iloiseksi joulunajan avaukseksi eläinrakkaille ihmisille, valottaa ideaa Teivon ravikeskuksen johtaja Päivi Lehtonen.

Koko perheen tapahtuma ja kruununa kepparikisat

Eläinten joulusiunaus avaa itsenäisyyspäivän ravit klo 14. Ohjelmassa on eläinten siunauksen lisäksi musiikkia ja toivottavasti myös yhteislaulua. Ravit alkavat klo 15. Teivo toivoo, että moni jäisi seuraamaan myös raveja.
– Koirat ovat tervetulleita katsomon totohalliin, Eläinavustajan tiloihin sekä katsomoalueelle. Tallialueella koirat eivät saa liikkua ravien aikaan turvallisuussyistä, mutta varmasti mahdutaan katsomoalueelle, lupaa Päivi Lehtonen.

Itsenäisyyspäivän raveissa kilpailevat myös keppihevoset koirien treenihallissa Eläinavustajan tiloissa, vanhassa totohallissa Teivossa. Myös koiria on laidasta laitaan lähtien virkakoirista ja opaskoirapennuista. Kepparikisojen taustalla ovat aktiiviset ponikerhon ohjaajat sekä Päivi Mustajärvi.
– Teivon ponikerhon toiminta on saatu hienoon vauhtiin ja ajatus kepparikisoista lähti heidän aloitteestaan. Apuna järjestelyissä on koirien toiminnan esittelyssä Eläinavustaja ja kepparikisoissa ratsastusseura Goodwill Riders ja GWR Kepparit. Teivon Facebook-sivuilta löytyy tapahtumakutsu ja ohjeet, miten ilmoittautua kepparikisaan. Kisa on kaikille avoin ja ilmainen. Kaikki mukaan, hehkuttaa Päivi Mustajärvi.

Lisätietoja Päivi Lehtonen p. 040-7795583, sposti paivi.lehtonen@teivo.fi
Teivon ravikeskus, toimitusjohtaja
www.teivo.fi