Uudenmaan Upein-karsinnat ke 12.12. klo 18.00

Vermon joulukuu jatkuu komeissa merkeissä myös tulevana keskiviikkona. ULHO Uudenmaan Upein -karsinnat ja useat divisioonakarsinnat värittävät ravi-iltaa.

Uudenmaan Upeimpaan ilmoitettiin tammojen sen verran runsaasti, että päästään ajamaan kaksi karsintalähtöä. Neljä parasta selvittää tiensä tapaninpäivänä ajettavaan finaaliin. Oriiden/ruunien Uudenmaan Upein -karsintaan tuli kahdeksan hevosta, jotka pääsevät suoraan finaaliin. Hit The Road Jack, Belgram Pinus, An-Andree, Jack Fire, Mr Big Star, Mainio, Talladega Ranger ja Cacshot ovat finalistit.
Kylmäveristen Haastajadivisioonassa on 10 valjakkoa. Tasainen joukko tavoittelee paikkoja finaaliin, joka ajetaan Vermossa tammikuun viides päivä. Pronssidivisioonakarsinnassa juoksee monta viime viikkojen menestyjää. Merit, Golden Eleven, Stardust Fibber, Valentin Laday ja viimeksi Vantaan Energian Voimaliigan voittanut Ebu B. Boko ovat kovia nimiä.
Bret Boko on jälleen mukana Kultadivisioonakarsinnassa. Iki-ihana 10-vuotias tavoittelee jo 21. Vermon voittoa. Vastus on tiukka. Seabiscuit, Attack Diablo, Star Martini ja kumppanit eivät päästä Finlandia-voittajaa helpolla. Kuntoutuva D.D.’s Hitman on lähdön toinen Finlandia-voittaja ja hyvällä lähtöpaikalla.

Uudenmaan Upein 2017 voittaja - Willow Pride ja Antti Teivainen