Veikkaus-kortilla ilmaiseksi sisään Teivoon 3.4.18

Teivossa ravataan Feel Vegas -ravit ensi tiistaina. Veikkauksen kansainvälinen pelimaailma, Feel Vegas, toimii Tampereella, Turussa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Espoossa Isossa Omenassa ja Sellossa sekä Helsingissä keskustassa Kaivopihalla ja Itäkeskuksessa.

Ravikansa on tervetullut seuraamaan raveja Feel Vegas klubeille. Kaikilla klubeilla on Toto-pelaajille oma istuskelupaikkansa, jossa voi seurata ravilähetyksiä livenä. Klubeilla tarjotaan myös livepokeria, kotimaisia ja kansainvälisiä automaatteja sekä pöytäpelejä kansainvälisillä säännöillä.

- Vaikka klubien peruskonsepti on kaikissa sama, jokainen paikka on toteutettu visuaalisesti
omalla uniikilla tavallaan. Jos näet yhden Feel Vegasin, niin et ole nähnyt muita. Kannattaa siis
käydä piipahtamassa useammassakin, palvelutoimen kehittäjä Kari Jussila Veikkaukselta kertoo.

Tampereen Teivossa Feel Vegas –ravit ensi tiistaina

Tiistaina Teivon ravit ravataan Feel Vegas -tunnelmissa. Veikkaus -korttia näyttämällä on raveihin
ilmainen sisäänpääsy ja tunnelmaan pääset ravintolakatsomo Grand Prix´ssä, jossa ravi-iltaa
viettävät peleistä kiinnostuneet ja raveista innostuneet vieraat. Ravintolassa tarjolla mm. runsas
buffet-noutopöytä.

Tiistain 3.4. Feel Vegas –ravien kohokohdat

- Nelivuotislähdön suosikkina starttaa lupaavasti tauolta palannut 6 Vixpress Li, joka Vermossa kiri lähtölaukan jälkeen vielä hienosti kakkoseksi. Nyt oriilla on paikka ottaa uran avausvoitto. Muut pelihevoset tulevat Markku Niemisen tallista. 2 Willow Pride päätti viime kauden 10.000 euron arvoiseen voittoon Uudenmaan Upeimmassa. Se palaa tallikaveri 3 Nefertiti Fridon tapaan tähän muutaman kuukauden paussilta, mutta jo luokallaan tammat kamppailevat tiukasti lähdön ykkösrahoista.

- Toto5-rivin todennäköisin voittaja on kakkoskohteen 5 Enjoy’s Paycheck. Yli vuoden tauko ei viimeksi Teivossa näkynyt oriin otteissa, vaan tuloksena oli heti vakuuttava voitto vahvalla kirillä. Startin myötä otteet vain paranevat, eikä vastus vaikuta erityisen pelottavalta.

- Myös kolmannessa Toto5-kohteessa starttaa selvä suosikki, 9 The Swede. Se on tehnyt viime aikoina jatkuvasti hyviä esityksiä sijoittuen kaikissa tämän vuoden kisoissa kahden parhaan joukkoon. Menestystä on luvassa nytkin, mutta varmistusmerkkeinä peleihin voi harkita hyvävireistä 8 Hopeless Guyta sekä pitkältä tauolta palaavaa kovaluokkaista 1 Begemot Fridoa. Synnyinmaassaan Norjassa voitokkaasti kulkenut 4 Semper Fi on uudelta valmentajalta arvoitus, mutta Turun 30.3. välistartti kertonee lisää päivän vireestä.

- Neljäs T5-kohde on kovatasoinen lämminveriryhmä, jossa väkivahva 8 Colorado Ecus pystyy voittoon kehnolta lähtöpaikaltakin. Erik Skutnabbin valmennettavalle olisi kilpailumatka saanut olla vaikka kierroksen pidempikin, mutta jos juoksu ei mene pahasti pieleen, jyrää ranskalaisruuna joka tapauksessa voittomatsiin. 11 Dreamy Chip on ottanut Porissa kaksi vakuuttavaa voittoa. Tehtävä kovenee selvästi, mutta Ari Moilasen ajokki pystyy silti jatkamaan menestyskulkuaan. 5 Double Boost taipui viimeksi Teivossa saatuaan vaativan reissun, mutta kärkipaikalle päästessään Mika Forssin ohjastettava voi vetää nyt maaliin saakka. 6 Xavier K.A. ei ole luokaltaan aivan edellisten tasoa, mutta saattaa nappijuoksulla yllättää.

-Tasaisen Toto5-päätöskohteen niukkana suosikkina starttaa 9 Viktor Kärppä, vaikka se viimeksi Teivossa johtopaikalta taipuikin. Nyt porukka on astetta helpompi. Samassa lähdössä voimia tallella pussiin jäänyt 5 Suomipoika on paremmalla tuurilla nyt varteenotettava voitontavoittelija. 4 Junkapunka on epävarmuutensa vuoksi vaikea veikattava, mutta parhaana päivänään se pystyisi keulasta johtamaan lähtöä pitkään.


Ravien käsiohjelma http://www.teivo.fi/wp-content/uploads/kasiohjelma.pdf
Seuraa myös Facebook/Teivon Ravit

Tervetuloa Feel Vegas -raveihin!