Vermo 30.11. Toto65-vihjeet

Vantaan Energian Voimaliigassa suosikkina matkaan starttaava numero 7 ELLIOT BOKO. Rurik Kjötarin valmennettava on tehnyt tuoreimmissa Ari Moilasen ajamissa starteissa todella kovat esityksen. Uskomme Moilasen etenevän alkumatkasta keulapaikalle tapahtumia kontrolloimaan. Neljännen kohteen pelaamme kapeasti kahdella valjakolla. Numerot 2 SALAUS ja 5 EKIN TOIVE erottuvat selkeästi muusta porukasta.

Vihjeet​.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 6,1,9 (7,11)
T65-2: 6,11,9,1 + 4,7,12,14,2,13 (8,10)
T65-3: 7 (10,1)
T65-4: 2,5 (8,1)
T65-5: 5,4,7 + 8,6 (12,2)
T65-6: 1,8,10,4 (12,3)

Pieni systeemi 288 riviä, hinta 28,8 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, hinta 120 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1.

RANKING
A) 6-5
B) 7-4-3-1
LICENCE HOLDER - HARMI'S FRIDO - NELILYN AIRKING - REMOTE CONTROL

Ravit käynnistävän monté -lähdön suosikkina starttaa 6 LICENCE HOLDER. Viimeksi Mikkelissä ruuna nousi 2. sisältä viimeisen takasuoran alussa 2. ulos, jäi ilman vetoapua 600 jäljellä ja puristi sitten lopussa varmaan voittoon. Jenni Kaijan ajokki jatkaa kovassa kunnossa ja taistelee voitosta. 5 HARMI'S FRIDO pudotti viimeksi 5. ulkoa päätöspuolikkaan alussa sisälle, sai tilaa loppusuoralla ja lopetti terävästi. Nelly-Janiika Korpikosken ajokki on tehnyt hyviä esityksiä ja se pystyy nykyvireessä taistelemaan lähdön voitosta. 7 NELILYN AIRKING pääsi Teivossa 4. sisältä päätöspuolikkaan alussa 3. sisälle, nousi ulos loppusuoralla ja lopetti asiallisesti. Liisa Nummen ajokki tekee tasaisen hyvää työtä ja kamppailee kärkisijoista. 4 REMOTE CONTROL kilpailee tauluaan paremmassa kunnossa ja on mahdollinen totohevonen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 7-5-11
B) 6-8-1-4-10-9-3-2
CELEBRATION HOSS - COLDSPRING - KATHERINE BO - SPEEDY GONZALES

Toisen lähdön rankingin kärkeen kipuava numero 7 CELEBRATION HOSS matkasi viimeksi Vermossa johtavan rinnalla, mistä se puristi hyvin kolmanneksi. Viime torstaina Jokimaalla juoksunkulun suhteen jäi hieman jossiteltavaakin. Riina Rekilän ajokki taistelee sopivassa porukassa voitosta. 5 COLDSPRING pääsi Jokimaalla 3. sisältä loppukaarteessa 2. sisälle ja puristi kakkoseksi loppusuoralla. Santtu Raitalan ajokki pääsee hyviin asemiin ja kamppailee kärkisijoista. 11 KATHERINE BO hyökkäsi Porissa 4. ulkoa päätöspuolikkaan alussa ja kiri niukkaan voittoon. Harri Koivusen ajokki kilpailee kunnossa ja nousee kärkikamppailuun. 6 SPEEDY GONZALES otti viime keskiviikkona varman keulavoiton ja on tässäkin mahdollinen.

Lähtö 3 | Toto65-1

RANKING
A) 6-1-9
B) 7-11-12-4-10-3-2-8
REAL RED - BWT ROCK AND ROLL - WILL BE JOYFUL - ROWHILL'S JACK

Toto65-kierroksen avauskohteessa rankingin kärkeen kipuava numero 6 REAL RED palasi viimeksi reilun kuukauden mittaiselta paussilta kanuunakunnossa. Tamma voitti johtavan rinnalta hallitusti. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on tässäkin perushevosia. 1 BWT ROCK AND ROLL on tehnyt startista toiseen hyvää työtä. Viimeksi se nousi vahvalla 750 metrin kirillä totoon synkästä lähtöpaikasta huolimatta. Juha-Pekka Hanhimäen ajokki ei välttämättä pysty keulapaikkaa puolustamaan mutta emme usko ruunan kiihdytyksessä muiden jalkoihinkaan jäävän. Vahvan välistartin myötä 9 WILL BE JOYFUL kipuaa mukaan A-ryhmään ja sen myötä myös vihjesysteemeihin. Arto Laaksosen ajokki hallitsi torstaina Jokimaalla tapahtumia keulasta. Se pystyy taistelemaan selkäjuoksullakin menestyksestä. B-ryhmän käynnistävä 7 ROWHILL’S JACK voitti suoraan tauolta keulasta. Santtu Raitala panostanee ulkoakin kiihdytykseen. 11 READY PRESS on näistä asemista juoksunkulun armoilla. Ruunan vireessä ei ole vikaa mutta mikäli kärkipäässä vauhti alun jälkeen tasaantuu, joutuu Miika Tenhusen ajokki kirivaiheessa haastavan tilanteen eteen.

Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 6-11-9-1
B) 4-7-12-14-2-13-8-10-15-5-3
TAMBURIINI - MYLLYN TYYNE - VOE EPELI - CASMIR

Toisessa Toto65-kohteessa nähtäneen tasainen taistelu voitosta. Niukkana suosikkina matkaan starttaava numero 6 TAMBURIINI palasi torstaina Lahdessa pieneltä tauolta. Ari Moilanen eteni tuossa startissa ajokkinsa kanssa 1. takasuoralla keulaan. Ruuna menetti paikkansa 3. puolikkaalla vauhdin kiihtyessä eikä sitten saanut lopussa 2. sisältä kiritilaa. Jouni Hillbomin valmennettava on tehnyt meihin positiivisen vaikutuksen ja tuore startti kropassa ruunalta on lupa odottaa vahvaa suoritusta. 11 MYLLYN TYYNE palasi puolestaan viimeksi Teivossa voittokantaan vakuuttavalla esityksellä. Se avasi takamatkalta kovaa ja eteni 1. takasuoralla keulaan. Voitto irtosi lopulta varmaan tyyliin. Risto Tupamäen ajokki omaa Tamburiinin kanssa yhtäläiset mahdollisuudet voittoon. Samaan rintamaan edellä mainittujen kanssa punnertava 9 CASMIR kokee mielenkiintoisen kuskinvaihdoksen. Kyseessä on merkittävästi tauluaan kyvykkäämpi ori ja valjakon yhteistyötä seurataan mielenkiinnolla. 1 VOE EPELI on taulun osoittamalla tavalla epävarma. Kykyjä kuitenkin löytyy eikä menestys saa ravin maistuessa yllättää. Suurempaan vihjesysteemiin rastataan vielä kuusi B-ryhmän valjakkoa.

Lähtö 5 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 7
B) 10-1-2-15-6-11-8-12-16-5-13-14-4 C) 9-3
ELLIOT BOKO - ROCKET ZET - FAST MOTION - MYSTIC POWER

Kolmannessa Toto65-kohteessa ja samalla illan ensimmäisenä troikkalähtönä toimivassa Vantaan Energian Voimaliigassa rankingin kärkeen kipuava 7 ELLIOT BOKO saa luottamuksemme peleissä. Se toimii Toto65-viritysten tukipilarina ja troikkapiikkinä. Viimeksi Vermossa ruuna hallitsi tapahtumia keulasta todella vahvan suorituksen päätteeksi. Esityksessä ei ollut Porissakaan sijoituksesta huolimatta mitään moittimista, päinvastoin. Ruuna teki johtavan rinnalta umpirehdin esityksen Madridin voittamassa kovassa Toto76-lähdössä. Tässä uskomme Ari Moilasen ajavan suosikilla määrätietoisesti eteenpäin aina keulapaikalle saakka, mikä jälkeen muut joutuisivat tyytymään ensisijaisesti kakkosrahoista taisteluun. B-ryhmän kärkeen nostamme vahvan debyytin uudessa kotimaassaan tehneen numeron 10 ROCKET ZET. Se oli Turun Kultadivarissa oikein hyvä häviten vain Express Duolle. Ruuna tsemppasi rehdisti juostuaan toista rataa ilman vetoapua. Seuraavaksi huomioidaan paalulta numerot 1 FAST MOTION ja 2 MYSTIC POWER. Ne hakevat juoksupaikat kärkiporukasta ja mikäli Elliot Boko keulaan etenee, sisärata vetää lopussa. 15 BUCK BOKO on näillä pitkillä matkoilla aina huomion arvoinen. 6 PAZZO LINDY jatkaa hyvässä iskussa. Sisäratareissun päätteeksi ruuna pystyy terävään loppuvetoon. 11 GLOBAL KID tekee paluuta pitkältä tauolta.

Lähtö 6 | Toto65-4, Toto4-1

RANKING
A) 2-5
B) 8-1-7-6-10-12-4-11-9-3
SALAUS - EKIN TOIVE - LOVER - VARJOMANNI

Neljännessä Toto65-kohteessa ja samalla illan Toto4-kierroksen käynnistävässä koitoksessa kaksi valjakkoa erottuu selkeästi muusta porukasta ja lähtö pelataan kapealla otteella. Aika lailla tasavahvasta suosikkikaksikosta numero 2 SALAUS punnertaa ideavaljakkona niukasti rankingin kärkeen. Lahjakas ruuna on aloittanut uuden valmentajan käsistä vahvaan tyyliin. Se oli heti Teivossa hyvä vaikka joutuikin tyytymään viimeiseen totosijaan. Viimeksi Vermossa Juho Ihamuotila ajoi määrätietoisesti ja eteni ajokkinsa kanssa 1. takasuoralla keulaan. Tämän jälkeen kaikki oli helppoa ja Salaus vastaili varmasti maaliin asti. Tässäkin Salaus on selkeä suosikki keulaan pääsemisen suhteen. 5 EKIN TOIVE esitti puolestaan toissakerralla Vermossa todellisen kanuunakirin tykittäen viimeiset 400 metriä 18,5-kyytiä. Vastaavalla suorituksella se kirii ilman epäonnea tässäkin taistelemaan voitosta. Vaikka viivalla on muitakin ihan kelpo vireessä kilpailevia hevosia, yritämme pelata tämän kohteen kapeasti.

Lähtö 7 | Toto65-5, Toto4-2, Päivän Duo-1

RANKING
A) 5-4-7
B) 8-6-12-2-1-9-11-3-10
WILLIAM PINE - AIRPORT PRESENT - HOPELESS GUY - LOVESONG

Viidennessä Toto65-kohteessa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa nostamme A-ryhmään kolme valjakkoa. Suosikkinamme matkaan starttaa numero 5 WILLIAM PINE. Markus Rauhalan rattailleen saava ruuna avaa auton takaa hyvin ja uskomme sen paiskaavan kiihdytyksessä keulaan. Turussa ruuna juoksi kovassa lähdössä 3. sisällä ja suoritti ihan kelpo tasolla. 4 AIRPORT PRESENT on kärsinyt viime starteissa huonoista lähtöpaikoista. Mika Forss istuu tässä Markku Niemisen valmennettavan rattaille. Airport Present pilasi lauantaina Turussa laukkaan 1. kaarteessa. 7 HOPELESS GUY on ulkona olevalta paikalta juoksunkulunkin armoilla. Onnistuessaan se pystyy kuitenkin punnertamaan mukaan voittomatsiin. B-ryhmän kärkeen nousevat 8 LOVESONG ja 6 GOLDA MATADOR saavat myös paikat suuremmasta vihjesysteemistä.

Lähtö 8 | Toto65-6, Toto4-3, Päivän Duo-2

RANKING
A) 1-8-10-4
B) 12-3-5-11-7-6-9
ROSI'S FERNANDO - ESTELLE HALM - DE TOY ZENA - WARDRUM

Toto65-kierroksen päätöskohteessa neljä valjakkoa nostetaan parhaaseen A-ryhmään. Loistopaikalta matkaan starttaava numero 1 ROSI’S FERNANDO on selkeä suosikki keulaan. Ruunan esitykset ovat ailahdelleet, viimeksi Vermossa se oli todella hyvä mutta edellisessä Teivon startissa taas vaisumpi. Tehtävä on tällä kerralla viime starttia kovempi ja suosikki kaipaakin varmistuksia rinnalleen. 8 ESTELLE HALM on huonosta lähtöpaikasta ja tasapaksusta taulusta huolimatta ykköshaastajamme. Se joutui viimeksi kirivaiheessa kovassa vauhdissa kiertämään kolmatta ja neljättäkin rataa ja lopun pieni taipuminen oli täysin ymmärrettävää. Emma Väreen ajokki on todella kyvykäs ja pystyy menestymään töitä tehdenkin. 10 DE TOY ZENA teki Vermossa passiivisen ajon jälkeen ihan kelpo suorituksen. Turun välistartti antaa vielä tuoretta infoa tämän hetkisestä kuntokäyrästä. 4 WARDRUM palasi Turussa raskaissa olosuhteissa takaisin voittokantaan. Ruuna on osoittanut uransa aikana osaavansa voittaa, eikä ykkössija tässäkään saa yllättää.

Lähtö 9. | Toto4-4, Troikka

RANKING
A) 10-4-1
B) 11-2-3-7-5-9-12-8
BONANZA HOSS - FILL THE BILL - AXEL FOLEY - FANTOM SUNDANCE

Toto4-kierroksen päätöskohteessa ja samalla illan toisena troikkana toimivassa koitoksessa tasapaksusta taulusta huolimatta 10 BONANZA HOSS on ideasuosikkimme. Se teki viimeksi Vermossa sijoitustaan paremman esityksen kirimällä kaukaa 6. ulkoa hyvin. Mika Forssin ajokki on kyvykäs menijä ja se kilpailee selkeästi nousukunnossa. 4 FILL THE BILL on myös tauluaan vaarallisempi. Jeroen Van Craenin ajokki avaa kovaa ja on suosikkimme keulaan. Kykyjensä puolesta ruuna pystyy keulasta varmasti taistelemaan tämän lähdön voitosta, mikäli vire on vain kohdallaan. 1 AXEL FOLEY pilasi viimeksi 3. ulkoa laukkaan 800 jäljellä. Ruuna osoitti kuitenkin laukan jälkeen vireen olevan kohdallaan ja sopivassa porukassa Esa Holopaisen ajokki kannattaa huomioida aikaisin peleissä. B-ryhmän käynnistävä 11 FANTOM SUNDANCE hyökkäsi Joensuussa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri hyvin. Miika Tenhusen ajokki on tehnyt hyviä juoksuja ja nousee huonolta lähtöpaikaltaankin totomatsiin.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 2,5 (8,1)
T4-2: 5,4,7 + 8,6 (12,2)
T4-3: 1,8,4,10 (12,3)
T4-4: 10 (4,1)

Pieni systeemi 24 riviä, hinta 4,8 euroa.
Suuri systeemi 40 riviä, hinta 8 euroa.

PÄIVÄN DUO

5,4,7
1,8

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA LÄHTÖ 5

7
1,2,6,10
1,2,6,8,10,11,15

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

TROIKKA LÄHTÖ 9

10
1,2,4,11
1,2,3,4,5,7,11

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.Eliot Boko voitokkaana Vermossa syksyllä.