Vermo ke 19.10. Toto65-Jackpot ja Voittaja-pelissä bonuksia

Keskiviikkon Oktoberfest-raveissa on pelaajille tarjolla myös herkkuja Totossa, kun pelataan Toto65-Jackpotista ja Voittajabonuksista. Lauantaina Toto76-raveissa on suurkilpailukimara, Espoon Palkinto, Hot Wings Race ja SHKL 40-vuotta Hevosenomistajapokaali.

Viime keskiviikkona suosikit juhlivat Toto65-kohteissa. Viisi oikein osuus 76 324 euroa siirtyi jaettavaksi kuusi oikein tuloksille. Iso potti on luvassa. Toto65-kohteet ovat vakaata ja hyvää tasoa. Kolmoskohteessa kisaa monta viime viikkojen menestyjää. Elit Sjöhammar voitti viime keskiviikkona. Maili ja kasirata ovat haastava yhdistelmä, ja kaveritkin ovat kovia; Dreambow, Flight April, Sylvie de Vie, Victory Pilot ja Be Spontaneous.
Kylmäveristen Tammatähdessä on 10 kilpasiskoa. Niemen Cecilia pyrkii Liinan Liekin kanssa paalulta karkuun. 40 metrin pakilla on kovia takaa-ajajia Huimariinan johdolla.

MTV Sport Salamakypärät –kilpailusarjaa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Tämän keskiviikon jälkeen ajetaan vielä osalähtö lauantaina 19.11. Käpylä Grand Prix - ja Toto76-päivänä.

Keskiviikko alkaa 16 hevosen montélähdöllä. Montén Pr-Team toimii lähdön yhteistyökumppanina yhdessä Criollon kanssa. Kisan yhteydessä palkitaan Montén Reilu Kuski –kilpailun parhaat.
Montén Reilu Kuski 2016 lopullinen pistetilanne: 1) Karoliina Sinkkilä 142 pistettä, 2) Nelly-Janiika Korpikoski 136 pistettä, 3) Jenni Kaija 130 pistettä
Kilpailussa pisteille pääsi yhteensä 103 ohjastajaa ympäri Suomen. Voittajalle on luvassa matka 2017 Ranskaan seuraamaan Prix De Cornulier montékilpailua. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat tuotepalkinnot.

Huimariinan voittojuoksu Vermossa 14.9.2016