Vermo ke 31.10. klo 18. Finn-Tack Cupin karsinnat

Vermon vauhdikkaat Toto65-keskiviikkoravit jatkuvat hyvätasoisilla kisoilla. Finn-Tack Cupin karsinnoissa haetaan finaalipaikkoja lauantaina 10.11. ajettavaan loppukilpailuun.

Toto65-kierros alkaa lämminveristen kovimmalla sarjalla. Lähtö on tasainen. Grainfield Ace, Flynn Boko ja Issaquah Sund ovat hyvillä lähtöpaikoilla. Kakkoslähtö on kylmäveristen kovin koitos. Arto Komulaisen voitokas Vernanto tekee toisen vierailunsa Vermoon. Reilu vuosi sitten ori sijoittui kakkoseksi Valtra Sisusarjassa. Ainakin Sokru, Maikkis, Tutun Impi ja Naputus tarjoavat tiukan vastuksen.
Kolmoskohde on tammojen Finn-Tack Cup -karsinta. Baby Beyonce on kerännyt komean voittoputken ja on suosikki. Toto65-nelossa pelataan illan ensimmäinen Troikka. Hill Yes oli vakuuttava viime keskiviikkona.
Neloskohde on oriiden/ruunien Finn-Tack Cup -karsinta. Koivusen tallin kaksikko Fox Lover ja He Is Felix kuuluu suosikkeihin, samoin Capercaillie Cock ja Caspian Sisu. Päätöskohde on yksi illan tasokkaimmista lähdöistä, peräti 10 hevosella näkyy voitto tulostaulussa.

Baby Beyonce Vermossa 17.10.2018