Vermon ravit keskiviikkona 16.1.2019 klo 18.00

Tammatähti ja Karanor Teräsmiesliiga, nimilähtöjä jo ennen Toto64-kierrosta.
Tammikuussa ajetaan viidet keskiviikkoravit. Tänään on vuorossa kolmannet. Vaikka keskitalvea eletään, niin ravien taso on edelleen hyvä.

Toto64-pelin kohdelähdöissä oli hyvin valinnanvaraa. Kylmäveristen Tammatähti ja Karanor Teräsmiesliiga ajetaan jo ennen T64-pelin alkua. Huimariina ilahduttaa usein fanejaan Vermossa. Viidestä viimeisestä kilpailusta Johanna Sianojan silmäterä on juossut Vermossa neljä kertaa ja usein juuri Tammatähdissä. Osa Lahden Kuningatarkisaan tähtäävistä tammoista on tauolla, mutta seitsemän kovaa kilpasiskoa on Huimariinalla vastassa.
Karanor Teräsmiesliiga on usein nähty Toto64-pelin neljäntenä kohteena ja ensimmäisenä Troikkalähtönä. Tänään teräsmiehet ja -naiset kisaavat jo kolmannessa lähdössä eli hetkeä ennen Toto64-pelin alkua. Kotiradan Stonecapes Quantum on voittanut Vermossa jo kahdesti tällä kaudella. Tänään ruuna lähtee 20 metrin takamatkalta, ja paalulla on monta kovaa kiinniotettavaa.

Ensimmäinen Jackpot-kierros helmikuussa, Jackpotia jo 106 000 euroa

Toto64-peliä on järjestetty kahtena keskiviikkona. Viikko sitten 6 oikein tuloksella sai komeat 2 620 euroa, mutta siitä huolimatta muutamat isot suosikkivoittajat tekivät sen, että 4 oikein osuus meni Jackpotiin. Isot potit jaetaan aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Nyt tiedetään, että helmikuun ensimmäisellä Toto64-kierroksella on Jackpot-extraa tulossa ainakin 106 000 euroa.

Ravinetin ja Vermon Joulukuun Toto65-hevosen äänestys on ratkennut, ja voittaja julkistettiin viime keskiviikkona. Roxin Maxi sai 54 ääntä ja oli ykkönen. BWT Angryman oli kakkonen ja Farzad Boko kolmas. Ääniä annettiin yhteensä 225.
Rokin Maxin kasvattaja on Tikkutalli, Tikkutalli ja Markku Pasanen ovat omistajat, Nyyti-Maria Timonen on valmentaja ja hoitaja. Pertti Puikkonen ajoi Toto65-voiton Tähtidivisioonassa itsenäisyyspäivän aattona.
Äänestäjien kesken arvotut palkinnot voittivat Mia Asula, Marjo Kellomäki ja Juha Öhman.