Vermon ravit keskiviikkona 17.10. klo 18.00

Raviliiga-Travliga HIFK:n Mascate Match aloittaa kilpailemisen keskiviikkona ensimmäisessä lähdössä.

Kolmen suurkilpailun upea Toto76-lauantai on takana. Uudet hienot elämykset ovat edessä. Keskiviikkona nähdään odotettu uran aloitus, kun Raviliiga-Travliga HIFK:n tamma Mascate Match kilpailee ensimmäisen kerran.

Punkarin Hevostallin kasvattama ja Pekka Korven valmentama Mascate Match on edennyt vakain askelin kohti kilpauran aloitusta. Tamma juoksi opetuslähdön heinäkuussa. Koelähtö sujui 21,0-vauhdilla syyskuussa, vaikka alkumatkan menoa laukka hidasti. Mascate Match saa uran avauskilpailussaan vastaansa neljä muuta 2-vuotiasta. Kaksi näistä on jo ehtinyt kilpailla, Galapagos Sisu aina Ruotsissa saakka. Jännitystä on ilmassa, kun suuri joukko raviliigalaisia tulee kannustamaan Massia, sen uran ensimmäisessä kilpailussa.

Vermon pitkän matkan vakiosarjoista on keskiviikkona vuorossa Vantaan Energian Voimaliiga. Lähtö on tasainen ja tasokas. Suosikkeja löytyy joka paalulta; Reverend Dred, Golda Paris, Issaquah Sund, Fakir Victory, Shadow Of Brisbane, Farzad Boko, Flynn Boko ja ainoana 40 metrin takamatkalta starttaava Falcon Håleryd. Shadow Of Brisbane ja Falcon Håleryd kävivät jo tiukan matsin Porissa perjantaina. Onko luvassa uusintaottelu keskiviikkona?

Mascate Match ja Pekka Korpi