Vermon ravit keskiviikkona 21.11.2018 klo 18.00

Kovatasoiset keskiviikkokisat jatkuvat. Kylmäveristen Tammatähdessä on ilahduttavan runsaasti hevosia, ja mukana on myös kuningatarkisakävijöitä. Lämminveristen Isokenkä toimii myös Kultadivisioonakarsintana. Toto65-kierroksen päättävä enintään 95 000 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmä on yksi kierroksen helmistä.

Kokeneet Vieskerin Virva ja Huimariina starttaavat Toto65-pelin aloittavassa Tammatähdessä 40 metrin takamatkalta. Paljon on kiertämistä ja kiinnikurottavaa. Tutun Impi ja Lintikka pääsevät matkaan sujuvasti paalulta. Naputus ja Liisan Tulilintu lienevät 20 metrin paalun kovimmat, ainakin etäkäteen. Tammatähti on mielenkiintoinen koitos myös pelillisesti.

Isokenkä sai paikan lähtönä 7 eli ensimmäisenä Troikkakohteena. Star Martini on mennyt hienosti viime starteissa, mutta arvontakone heitti lähtöradaksi kahdeksan. Bret Boko sai kuutosradan, ja Finlandia-voittajan lähtönopeus tunnetaan. Joukko on tasainen, ja jo suosikin nimeäminen vaatii perehtymistä.

Päätöskohteessa on monta viime viikkojen menestyjää, Everest de Ginai, Elliot Boko, Issaquah Sund ja Valentin Laday etunenässä. Valentin Laday palasi voittokantaan viime tiistaina Teivossa. Everest de Ginai otti hienon kakkostilan Käpylä GP -päivänä, ja kunto on koko ajan menossa ylöspäin.

Vieskerin Virva ja Huimariina Vermossa 10.10.2018