Vermon ravit keskiviikkona 9.1. klo 18.00

Keskiviikkona selviää, kenestä kruunataan vuoden 2018 Toto65-Ajajamestari. Kisa käydään illan seitsemännessä lähdössä.

Toto65-Ajajamestari. 12 ohjastajaa tavoittelee titteliä. Ari Moilanen, Hannu Torvinen, Olli Koivunen, Jukka Torvinen, Antti Teivainen, Esa Holopainen, Tapio Perttunen, Tommi Kylliäinen ja Santtu Raitala tulevat kisaan mukaan Toto65-ajajaliigasta. Salamakypärät-kilpailun kärkikolmikko Arna Ruohomäki, Niki Finnström ja Iivari Nurminen ovat nuoret ohjastajat, jotka toimivat haastajina.

Toto65-Ajajamestari -kisaa on ajettu vuodesta 2014. Ensimmäiset mittelöt olivat Koivusten juhlaa. Harri Koivunen voitti vuonna 2014 Bakels Bidlandilla ja Olli vuotta myöhemmin Dennis Bokolla. Jukka Torvinen hyppäsi Dennis Bokon rattaille vuonna 2016 ja voitto tuli. Vuosi sitten Mika Forss oli mestari. Hän ajoi Laura Vixin ykköseksi. Forssille olisi ollut paikka myös tämän vuoden kisassa, mutta hän ajaa samaan aikaan Solvallassa.
Hyvä 4 000 euron ykkönen houkutteli mainion hevoskatraan Ajajamestari-lähtöön. Ykkösiä vilkkuu melkein kaikkien hevosten tulostauluissa. Lähtö sai luonnollisesti paikan illan ensimmäisenä Troikka-kohteena.

Vantaan Energian Voimaliiga aloittaa Toto64-kierroksen

Vuodenvaihteessa Vermon keskiviikon pääpeliksi tuli Toto64. Ensimmäisen keskiviikon vaihto kipusi reiluun 230 000 euroon. Kun avauskierrokselle ei 4 oikein tuloksille tullut voitto-osuutta, noin 53 000 euroa siirtyi Jackpotiin, josta pelataan helmikuun ensimmäisenä keskiviikkona.
Tämän keskiviikon Toto64-peli käynnistyy Vantaan Energian Voimaliigalla. Lähtö on tasainen, ja 10 valjakkoa kamppailee voitosta.

Joulukuun Toto65-hevosen julkistaminen ja palkitseminen

Joulukuun Toto65-hevosen äänestys on ollut käynnissä, ja äänestämään ehtii vielä tiistaina 8.1. Keskiviikkona julkistetaan ja palkitaan vuoden 2018 viimeisen kuukauden Toto65-hevonen. Sen jälkeen päästään äänestämään Vuoden 2018 Toto65-hevosesta.