Vermon raviviikko huipentuu Helsinki-ajoon

Vermossa on meneillään kaksien ravien viikko ja vilinää riittää. Ensin keskiviikkona 27.3. raveja värittää Laurean Tradenomiopiskelijoiden Royal Vermo -opiskelijatapahtuma, ja lauantaina 30.3. yleisölle oheisohjelman takaa Lions-tapahtuma.

Keskiviikkona opiskelijoiden tapahtuma alkaa klo 17, jolloin eri puolilla Vermoa suoritetaan rastikierros. Lisäksi luvassa on mm. asukilpailua, poniajelua ja opiskelijat saavat mukaansa tapahtuman oman haalarimerkin. Varsinaiset yhdeksän lähdön ravit juostaan klo 18-21. LATO ry:n nimikkolähtö on illan neljäs lähtö eli Toto64-pelin avauskohde. Esittelyn vetää tandemkärryillä opiskelija, joka voitti Facebookissa järjestetyn kilpailun.

Ravien viimeisen lähdön jälkeen noin klo 21.20 järjestettävässä kärrynvetokilpailussa ratkotaan Royal Vermon mestaruus.

Ilta jatkuu totta kai pitkään, sillä Street Bar Voltissa bileet jatkuvat klo 02 saakka. LATO on järjestänyt bilekansalle lisävuoron 113N Leppävaarasta Tapiolan kautta Kamppiin klo 2.10.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy Royal Vermon Facebook-tapahtumasivulta.

* * *

Lauantaina 30.3. on tiedossa paitsi Lions-tapahtuma, myös poikkeuksellisen tasokas Ravilauantai! Päivän päälähtönä juostavassa Helsinki-Ajossa kohtaavat mm. Tapio Mäki-Tulokkaan tallin kova kaksikko Chief OrlandoT.Rex, Derby-kakkonen Lexus Dream ja kautensa avaava Workout Wonder, joka voitti kisan viime vuonna. Asetelmista tekee mielenkiintoisen se, että useampi ennakkosuosikki sai arvonnassa takarivin paikan.

Ravikuningas Costello on vieraillut Vermossa edelliskerran viime huhtikuussa, jolloin se otti murskavoiton kovalla täyden matkan tuloksella 21,4. Viime lauantaina Kouvolan Valkeala-Ajossa Josveis vei pidemmän korren, mutta miten käy tänä lauantaina? Oman mausteensa huippukovaan lähtöön tuo Pauli Raivion kaksikko Ellin Sisu Tähen Toivomus sekä rutinoituneet ruunat Diktaattori ja Polara.

Hopeadivisioona on myös yksi Ravilauantain helmistä. Iivo Niskasen osaomistama Cameron Evo kohtaa kovia vastustajia kuten I’m Just A Sundin, Wilhelm Nashin ja William Birdlandin.

Lauantain ohjelmassa on liuta tasokkaita lähtöjä, ja päivän avaa Winter Monte Meetingin finaali lämminverisille. Koko päivän lähtölistat löytyvät tästä linkistä.

Ravijatkot ja Lions-tapahtuma

Klo 13.30-15 järjestettävässä tapahtumassa on luvassa talutusratsastusta, kasvomaalausta, keppareita, ongintaa ja arpajaiset. Lyhdyn orkesteri esiintyy. Lionsin perinteikkään tapahtuman tuotot käytetään pararatsastuksen hyväksi.

Raveista ei ole kiire kotiin! Totohallin Voltti Street Bar on auki aina klo 21 saakka. Myynnissä on virvokkeita ja tiedossa jälkipelejä, kun ohjastajavieraan kanssa käydään päivän antia läpi. Lisäksi seurataan Solvallan tasokkaita finaaliraveja, joissa kilpailee suomalaisittain mielenkiintoinen Elian Web. Kolmen vuoden takainen Derby-voittaja juoksee Solvallan Kultadivisioona-finaalissa, joka ajetaan Suomen aikaa klo 19.20.