Vermon Toto65-ravit ke 14.12. klo 18.30

Vermon joulukuu jatkuu Derbyrevanssilla keskiviikkona. Toto65-kohteita vauhdittavat Voittajabonukset, jotka ovat jaossa lähdöissä 3-8.

Suuren Suomalaisen Derbyn kärkikolmikko Elian Web – Sahara One – Still Loving You on tauolla, mutta kolme finalistia Derbyrevanssissa on mukana. Arctic Passion, Roheryn ja Vagabondo raivasivat tiensä finaaliin. Tänään keskiviikkona tämä joukkue hakee revanssia. Vastassa on viisi haastajaa, joista William Pinellä ja Bestsellerillä on voitto alla. Vermon Raviliigahevonen Grainfield Fanny on myös mukana taistossa. Viljan rattailla nähdään Ari Moilanen. Raviliiga 2013 on päättymässä. Raviliigahevosten myyntitarjousvaihe on menossa, ja vuodenvaihteessa tiedetään, missä raviliigahevoset jatkavat.

Fintoton mainiot Voittajabonukset ovat vauhdittaneet syksyä ja myös joulukuuta. Keskiviikkona on 2 000 euron bonus jaossa kaikkien Toto65-lähtöjen Voittajapeleissä. Se näkyy vaihdoissa, ja myös suosikki antaa hyvän kertoimen. Voittajan pelaaminen on jälleen entistä kannattavampaa.

Marraskuun Toto65-hevosen äänestys on käynnissä Vermon nettisivuilla. Äänestys päättyy tiistaina klo 24. Keskiviikkona julkistetaan voittaja ja myös palkitaan. Kun joulukuun Toto65-hevonen saadaan äänestettyä, niin sen jälkeen on vuorossa Vuoden 2016 Toto65-hevosen äänestys. Tämä tapahtuu tammikuun puolivälissä.

Arctic Helen juoksee Derbyrevanssissa.