Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 12.10.

SHKL-Hevosenomistajapokaalin karsinnat, Voimaliiga, Voittajabonukset

Vermon keskiviikossa on tarjolla monenlaista. 2-vuotiaat tulevat jälleen ryminällä. SHKL-Hevosenomistajapokaalissa oli kisaan maksettuja hevosia niin runsaasti, että myös karsinnat ajetaan.

Ilta aloitetaan karsintalähdöillä. Markku Niemisellä on iso ja laadukas varsakatras tallissa. MAS Backstabber ja Holly Boko saavat ensimmäisessä karsinnassa vastaan Pekka Korven Twist Of Faten, joka on osoittanut valmiita otteita. Kisan mustahevonen saattaa olla Herrera Boko, joka tulee Derbysankareiden Katja Melkon ja Janne Sorosen käsistä.
Toisessa karsinnassa Niemisen tallista ovat mukana Nefertiti Frido ja Callela Lisbeth. Nefertiti Frido on aloittanut uransa kolmella voitolla. Kuusi parasta kummastakin karsinnasta selviytyy finaaliin, joka ajetaan Toto76-lauantaina 22.10. Finaalissa maksetaan ennätyssuuri 15 920 euron ykkönen.

Lammin Ikkunat ja Ovet toimii kaikkien Toto65-lähtöjen yhteistyökumppanina. Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa, kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa

Voittajabonukset

Fintoton lanseeraama Voittajabonus-kampanja on käynnistynyt räväkästi, ja se näkyy vaihdoissa. Voittajaa on pelattu kuin suomalaisten suosikkipeliä Kaksaria konsanaan. Keskiviikkona on 2000 euron bonus tarjolla kaikkien Toto65-lähtöjen Voittajapeleissä. Toto65-kierros päättyy Voimaliigaan.

Nefertiti Frido voitti 2-vuotislähdön Vermossa elokuun lopulla.​