Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 14.2. klo 18.00

Ystävänpäiväravit, ota ravikaveri mukaan, tähtikohteina Divisioonakarsintoja ja Tammatähti

Tulevana keskiviikkona vietetään ystävänpäivää. Nyt on oiva hetki tuoda ystävä raveihin ja esitellä hänelle raviurheilun hienouksia. Ystävänpäivänä radalle pääsee kaksi yhden hinnalla. Myös Ravillassa on ystävänpäiväntarjous, Ravilla tarjoaa ruokailijoille jälkiruuan. Hevosurheilu-lehti on vahvasti mukana ystävänpäivän raveissa koko viikon.

Ystävälle kelpaa esitellä urheilutarjontaa, ilta on kuin lauantain Toto76-kierros divisioonakarsintoineen. Toto76-divisioonafinaaleja ajetaan tänä vuonna kerran kuukaudessa. Tämä toi myös Vermon Toto65-keskiviikkoihin divisioonakarsintoja. Keskiviikkona saamme nauttia kahdesta hienosta karsinnasta, Hopeadivisioonassa ja Pronssidivisioonassa haetaan finaalipaikkoja Joensuuhun.
Hopeadivisioona käynnistää Toto65-pelin. Koivusen tallin Shadow Of Brisbane on hirmuiskussa. Vastus kovenee koko ajan, mutta Vermon liigajohtajan Olli Koivusen ajama ruuna on suosikki. Pronssidivisioona sai paikan ensimmäisenä Troikkakohteena. Lähtö on tasokas ja tasainen. El Dirtyman on voitokas menijä ja varmasti monen suosikki.

Suomenhevosten Tammatähdessä nähdään mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Johanna Sianojan valmentama Huimariina menestyi viime keväänä mainiosti, ja siitä odotettiin yhtä vankkaa seppeleen tavoittelijaa Vermon Kuningatarkisaan. Mutta terveysongelmien vuoksi kausi päättyi jo toukokuussa. Nyt Huimariina palaa kilpakentille ja kuuluu Tammatähden suosikkeihin. Huimariinan tähtäin on varmasti Rovaniemen Kunkkareissa, kuten varmasti kaikkien Tammatähti-hevosten.
Vermon järjestyksessään toinen Hippos-sarja aloittaa ravi-illan. Erkki-Pekka Mäkisen Like Elvis on ottanut kakkossijat niin Vermon kuin Teivon Hippos-sarjoissa. Like Elviksella on neljä haastajaa.

Shadow Of Brisbane ja Olli Koivunen voitokkaina Vermossa 3.1.2018