Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 14.3. klo 18.00

Kaksi 3100 metrin matkaa haastavalla Toto65-kierroksella, Karanor Teräsmieliiga lämminversille ja Valtra Sisusarja kylmäverisille.

Vermon tiivis kevätkausi jatkuu tällä viikolla ”vain” yksillä raveilla. Viime viikolla ajettiin keskiviikkona ja lauantaina, ensi viikolla on vuorossa keskiviikko ja perjantai. Tämän keskiviikon Toto65-kohteet ovat hienotasoiset, kevät on selvästi tulossa.

Toto65-kierros alkaa tulisella mailin pyrähdyksellä. Scampi aloitti Suomessa kakkossijalla Lahdessa maaliskuun alussa. Ruuna paineli marraskuussa mailin Solvallassa 11,5-aikaan, joten lyhyt matkakin käy. Kakkoskohde on Valtra Sisusarja, matkana 3100 metriä. Jetsulla on kaksi voittoa alla, ja nyt takamatkaa 60 metriä. Riipinen ja Morison ovat kovassa kunnossa.
Fast Time pelattaneen kolmoskohteen suosikiksi. Eturivin uloin lähtörata on haastava. Neloskohde on Karanor Teräsmiesliiga, illan toinen 3100 metrin kisa. Lähdössä on monta viime viikkojen menestyjää. Sahara Preacherman, Dark Defender, Mister Lane, Red Guy User ja Selene Lune, kaikilla näkyy voittostartti.
Vitoskohde on toinen kylmäverilähtö. Tasainen taisto on odotettavissa. Draken lensi voittoon Vermossa tammikuun lopulla. Kierros päättyy tasokkaaseen ryhmään, johon pelataan illan toinen Troikka. 4-vuotiaaksi varttunut Vixpress Li palaa tositoimiin. Vastassa on tiukka nippu kovia hevosia Nitro Diablon johdolla.

Jetsu ja Teemu Okkolin Vermossa 28.2.2018