Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 1.8. klo 18.00

Elokuu alkaa haastavalla kierroksella. Varmojen valinnassa vaikeutta.

Ravirintamalla tapahtuu Kuninkuusravien jälkeenkin ja Vermossa ravataan elokuun ensimmäisenä keskiviikkona. Täysipainoiset kilpailut ovat luvassa, kymmenen lähtöä on ohjelmassa. Lähdöt ovat tasaisia, joten pohdittavaa riittää Toto65-pelissä. Avauskohteessa Ypäjä Louvre on suosikki, mutta saa haasteen ainakin Rebel Rapidilta sekä kotiradan Daddy Boylta ja Deangelolta. Vermon alkusyksyn päätapahtuma Suuri Suomalainen Derby koittaa keskiviikosta tasan kuukauden päästä ja Derbykarsinnat kolmen viikon kuluttua. Ypäjä Louvre ja Deangelo ovat neljävuotiaita, ja niillä tähtäin on vahvasti ikäluokan pääkilpailussa.

Toisessa Toto65-kohteessa suosikin viittaa sovitellaan sisäradalta lähtevän Mootsartin ylle. Tero E Mäenpään suojatti saa haasteen epävarmalta mutta kyvykkäältä T.T. Hunsvotilta, kesäkuun Toto65-hevoselta Hupsikselta sekä ensi kertaa pääradalla nähtäviltä Lumolinilta ja Runoneidolta. Tiukka kamppailu käydään suomenhevosten tasoitusajon voitosta.

Kierroksen nimilähtö on neljäntenä kohteena ajettava Vantaan Energian Voimaliiga. Siinä suosikin paineet kantaa takamatkalta starttaava Jugador (kuvassa). Olli Koivunen on keskiviikkona avainasemassa, hän ajaa Ypäjä Louvren lisäksi myös Jugadoria. Tämän haastaa paalun juoksuradalta lähtevä, kuukausi sitten Teräsmiesliigan Vermossa voittanut Reverend Dred. Mika Forss ohjastaa Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavaa. Kesä jatkuu ja aurinkoterassilla ravitunnelma on parhaimmillaan. Tervetuloa jälleen keskiviikkona Vermoon klo 18!

Jugador ja Olli Koivunen