Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 21.3. klo 18.00

Vermo isännöi kaksia raveja tällä viikolla. Keskiviikkona ajetaan todella hienotasoiset Toto65-ravit. Perjantaina on vuorossa Lounasravit, joissa kirmaa myös hyvätasoinen joukko ravureita.

Toto65-kohteet alkavat vauhdikkaalla maililla

Keskiviikkona ja perjantaina ravataan

Keskiviikon Toto65-kierros alkaa mailin ryhmällä, joka on Hopeadivisioonakarsinta, finaali ajetaan Helsinki-ajo –päivänä 7.4. Vermossa. Karsinnassa on kaksi erittäin mielenkiintoista tauolta palaajaa. I’m Just A Sund oli yksi syksyn sävähdyttäjistä. Erityisesti mieleen jäi Vermon kisa 18.10. ”Aimo” paineli silloin mailin aikaan 10,9a. Tätä kautta odotetaan suurella mielenkiinnolla, ja I’m Just A Sund noussee eliittitasolle. Free Me kuuluu ikäluokkansa tammahuippuihin. Free Men luokka tiedetään, ja se nousee varmasti tammojen parhaimmistoon.

Kylmäveristen ykkössarja ajetaan Toto65-pelin kolmoskohteena ja myös Toto4-pelin aloituslähtönä. A.T. Eka on pärjännyt erinomaisesti kovissakin lähdöissä. Se pääsee sopivassa sarjassa lähtemään 20 metrin takamatkalta ja on suosikki. 40 metrin takamatkalta starttaa Säihkeen Säpinä. Vuoden 2014 Kriterium-voittaja tekee paluuta tosissaan. Se kävi hakemassa verryttelyvoiton Kangasalan jääraveista maaliskuun alussa. Nyt lahjakas ori nähdään ihan oikeissa raveissa.
Vantaan Energian Voimaliiga on yksi keskiviikkoillan helmistä. Lähtö sai paikan ensimmäisenä Troikkakohteena. Star Martini ja Tir du Caux ovat takaa-ajajina. Paalulta starttaa kova kahdeksikko Millstone’s Vividin ja Colorado Ecusin johdolla.

Sumu-Sireeni – Suomen rakastetuin aasi –kirja julkaistaan keskiviikkona

Sumu-Sireeni on aasi, joka on valloittanut kaikkien sydämet. Sumusta on tehty kirja ”Sumu-Sireeni – Suomen rakastetuin aasi”, joka julkaistaan keskiviikkona. Kirjoja on ennakkomyynnissä totohallissa todelliseen erikoishintaan 20e/kpl, normaalihinta on 25e/kpl.

I'm Just A Sund avaa kautensa keskiviikkona.