Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 7.2. klo 18

Isokenkä ja divisioonakarsinta tähdittävät keskiviikon ravi-iltaa

Vermon tammikuu oli tiivis. Kaikkiaan ajettiin seitsemät ravit. Helmikuussa mennään keskiviikkoravien merkeissä, ja kilpaa ajetaan neljänä Toto65-keskiviikkona. Lämminveristen Isokenkä ja kylmäveristen Huippu- vastaan Tähtidivisioonakarsinta ovat tulevan keskiviikkoillan nimilähdöt.

Isokengässä on tuttuja avoimen luokan menijöitä, mutta myös uusia haastajia. Attack Diablo voitti Lahdessa Kultadivisioonan. Bret Boko, Good Dynamite ja viime keskiviikkona paluun tauolta tehnyt Twigs Voici ovat tuttuja haastajia. Harri Koivusen Fine By Me mittaa iskukykynsä avoimia hevosia vastaan. Fine By Me on tällä kaudella kilpaillut neljä kertaa, eikä ole jäänyt pois totosijoilta.

Toto76-finaaleja ajetaan nyt kerran kuukaudessa, ja tämä on mahdollistanut entistä enemmän karsintojen ajamista myös Vermon keskiviikoissa. Keskiviikkona juostaan Huippu- vastaan Tähtidivisioonakarsinta, jossa haetaan paikkoja maaliskuun alun Joensuun finaaleihin. Ovatko paaluhevoset Sarsis, Aatsi ja Turtilo vahvoilla, kun matkana on maili?

Bret Boko juhlittavana Finlandia-Ajon 2015 voittajana.