Vermon Toto65-ravit keskiviikkona 7.3. klo 18.00

Keskiviikkona Toto65 – lauantaina Toto76. 3-vuotiaat tulevat keskiviikkona

Vermossa ravataan tällä viikolla kahdesti. Keskiviikkona ajetaan Toto65-kisat, nimilähtöinä Kultadivisioonakarsinta ja Nuorten Sarja – Kolmivuotistähti. Lauantaina on vuorossa Toto76-kierros, tähtikohteena tammojen Espoon Palkinto.

Avoin 3-vuotislähtö aloittaa illan Toto65-kierroksen. Vaikka hevosia on vain kuusi, niin tasoa riittää. Osa viime kauden parhaista 2-vuotiaista on viivalla. Tornapull voitti Kasvattajakruunun. Graceful Swamp sijoittui siinä kolmanneksi. Vermon joulukuun 2-vuotislähdössä Graceful Swamp oli paras, Tornapull ravasi kakkoseksi. Arctic Elsa otti kakkossijan 2-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunussa. Cocktail Princess nappasi arvokkaan nelossijan Hevosenomistajapokaalissa. Big Sexy Deli kilpaili 2-vuotiaana Ruotsissa ja otti sieltä kakkossijan. Sunrise Surprise voitti viimeksi Vermossa Hippos-sarjan, ja sillä on tuore näyttö hyvästä kunnosta.
Attack Diablo ja Stricker ovat taisteluparina Kultadivisioonassa, joka on karsinta Vermon 7.4. finaalikierrokselle. Express Duo ja Ranch Newman ovat suosikkikaksikon kovimmat haastajat.

Graceful Swamp Vermossa 20.12.2017