Vermon Toto76-ravit la 22.10.

Lauantaina Espoon Palkinto ja kaksi muuta suurkilpailua HotWings Race ja SHKL 40v Hevosenomistajapokaali. Lisäksi shetlanninponien MontéSM klo 13.20 ja Vuoksenmaa-Hyvösen vihjetilaisuus klo 13.30. Voittajapelissä Bonukset Toto76-lähdöissä

Jo ennen Toto76-kohteita päästään juhlimaan ensimmäistä suurkilpailuvoittajaa. Syksyn 3-vuotislähtö tunnettiin vuosikymmeniä Erkki Rajakoski Memorial –nimellä. Viime vuonna kisa ajettiin ensimmäisen kerran HotWings Racena. Tämän vuoden kilpailuun ilmoitettiin kahdeksan kovaa lupausta. MAS Archie oli Kriteriumissa suosikkina, mutta Callela Leonard ja Bean Coktail ehtivät edelle maalissa. Arctic Lover ja Benjamin Evo juoksivat myös Kriteriumfinaalissa. Whole Lotta Love löi nipun kovia hevosia Seinäjoen Kasvattajakruunulähdössä.

Ennätyssuuri ykkönen 15 920 euroa

Kaksivuotiaat juoksevat ennätyssuuresta 15 920 euron ykkösestä SHKL 40v Hevosenomistajapokaalissa. Twist Of Fate ja Nefertiti Frido voittivat karsintalähdöt. Sen kaksikon kesken uskotaan ratkottavan myös finaalin ykkössija. Mutta nuorten hevosen lähdöissä voimasuhteet muuttuvat nopeasti.

Venice vs. Twigs Voici

Espoon palkinto on avoimen luokan tammojen koitos. Pekka Korven Twigs Voici kävi viime lauantaina juoksemassa Tammojen Ruotsin mestaruudesta Åbyssä. Venice palaa radoille kahden huippukisan, SM:n ja Tammojen EM:n, kolmosen jälkeen. Arvontakone ei ollut suosikeille suosiollinen. Twigs Voici lähtee radalta 8 ja Venice takarivin uloimmalta paikalta.

SM-kisa klo 13.20 - Vuoksenmaan ja Hyvösen vihjetilaisuus klo 13.30 – muista myös Voittajabonukset

Vermon lauantai aloitetaan klo 13.20 Suomen mestaruuslähdöllä. Ponit kisaavat montén SM-tittelistä. Heti sen jälkeen on vuorossa perinteinen vihjetilaisuus, jossa Jorma Vuoksenmaa ja Lauri Hyvönen analysoivat iltapäivän Toto76-kohteita. Samalla saa varmasti hyviä tipsejä Voittajapeliin, kaikissa Toto76-pelin kohdelähdöissä on Voittajapelissä 2 000 euron bonus.

Nefertiti Frido voitti Vermossa 12.10. SHKL 40v Hevosenomistajapokaalin karsinnan.