Vermossa kahdet ravit ensi viikolla

Vermo on kotimaisen raviurheilun kiintopiste ensi viikolla. Keskiviikkona ajetaan Toto65-ravit ja lauantaina Toto76-kisat. Hienoa raviurheilua on tarjolla paljon.

Keskiviikon Toto65-kohteet ovat tasokkaat, upeita hevosvoimia on liikkeellä runsaasti. Erityisen ilahduttavaa on iso hevosmäärä nuorempien ravureiden sarjoissa.
Kolmivuotiaiden Nuorten Sarjassa on monta viime viikkojen menestyjää 16 osallistujan joukossa. Lähtö sai paikan Toto65-pelin kakkoskohteena.
Valtra Sisusarja on kierroksen toinen volttilähtö. Tuviker on menestynyt hienosti tämän vuoden Sisusarjassa. Tuviker voitti huhti-, touko- ja kesäkuun Sisusarjat. Syyskuussa ja lokakuussa tuli kakkossija. Nyt Tuviker hakee menestystä 60 metrin takamatkalta. Voitokas Eetu Rols on paalulla.
Keskiviikko alkaa suomenhevosten Aito Nollasarja -lähdöllä. 16 valjakkoa tavoittelee voittoa. Suomenhevosliitto on vahvasti mukana innostamassa ratoja antamaan kilpailumahdollisuuksia myös aloitteleville suomenhevosille. Suomenhevosliitto tarjoaa osallistujille pullakahvit.

Syksyn huipennus on vuorossa ensi viikon lauantaina. Perinteinen Käpylä Grand Prix marssittaa areenalle kovia pitkän matkan menijöitä. Wahlstén Salamakypärät -kilpailusarjan viimeinen osakilpailu ajetaan perinteisesti Toto76-päivänä. Finn-Tack Cupin karsinnat juostiin keskiviikkona. Lauantaina on vuorossa tiukka finaali. Toton SM Finaalissa nähdään Suomen parhaat pelien taitajat.
Nyt viimeistään kannattaa varata paikka ravintola Ravillasta ja seurata hieno lauantai aitiopaikalta. Ravien jälkeen jatketaan iltaa totohallin uudessa ravintola Voltissa.