Vermossa ravataan viikolla 41 keskiviikkona 10.10. klo 18 ja lauantaina 13.10. klo 14

Tammat vauhdittavat keskiviikkoa, lauantaina suurkilpailut Tawaststjernan Muistoajo 5-vuotiaille kylmäverisille, Derbyn TammaChampion 4-vuotialle Suomessa syntyneille tammoille ja Kolmevuotispokaali 3-vuotiaille lämminverisille.

Kolmivuotiaiden Tammasarja 2018 -kisalla aloitetaan kolmannessa lähdössä. Nuoria tammoja ilmoitettiin ilahduttavasti kolmelle paalulle.
Lämminveristen Tammatähti aloittaa Toto65-kierroksen. Heikki Korhosen Callela Ladyboss kävi pokkaamassa syyskuun Tammatähden. Withma kiri silloin lujaa kolmanneksi. Nyt Withma pääsee lähtemään sisäradalta, ja jos se onnistuu pitämään Callela Ladybossin ulkopuolellaan, niin mitä vain voi tapahtua. Free Me antoi viimeksi hyvän vastuksen ja oli mainio kakkonen. Hieno matsi on tulossa.
Kylmäveristen Tammatähdessä on mukana 11 kovanluokan menijää. Vieskerin Virva, Virin Camilla, Ryti-Tyttö, Sävel-Taika, Hetviina ja Huimariina olivat mukana Rovaniemen Kuningatarkisassa. Sävel-Taika voitti päätösmatkan, 3100 metrin voimainkoitoksen. Ryti-Tyttö oli ykkönen maililla. Tammatähdessä nähdään varmasti hieno kamppailu voitosta.

Lauantaina jatketaan: Huippuravit, Toton SM-karsinta, Köppinen-olut, Oktoberfest ja jatkot

Keskiviikon jälkeen jatketaan lauantaina, silloin on säpinää. Kolme suurkilpailua Derbyn TammaChampion, Kolmivuotispokaali ja Tawaststjernan Muistoajo ovat ohjelmassa, samoin Kultadivisioona ja Valiodivisioona. Radalla on huipputapahtumia. Eikä tässä vielä kaikki. Myös rata-alueen ulkopuolella tapahtuu. Toton SM-kisan Vermon toinen karsinta pelataan Ravintola Ravillassa. Päivän teema on Oktoberfest, ja tarjoilupuoli on sen mukainen. Suuri uutinen on, että Köppinen-olut on nauttivana Sunbornin eri myyntipisteissä. Kun viimeinen lähtö on maalissa, niin sitten suunnataan jatkoille, musiikkia ja mukavaa menoa kestää klo 21 saakka. Sen jälkeen on ilmainen bussikuljetus Leppävaaran asemalle. Vermoon on tulossa upea viikko.

Ensi viikolle luvattu taas aurikoisia ja lämpimiä kelejä.