Wahlstén Tie Tähtiin 2019 jatkaa Kokelasmeetingin kavionjäljissä

Suomen Ravivalmentajat ry on usean vuoden ajan järjestänyt ensisijaisesti ammattivalmentajien palveluksessa oleville E-kokelaslisenssin haltijoille tarkoitettua Kokelasmeeting-kilpailusarjaa.

Tänä vuonna kilpailusarja on kokenut merkittäviä uudistuksia ja myös sen nimi on muuttunut Wahlstén Tie Tähtiin 2019-kilpailuksi. Ajettavien osalähtöjen määrä on supistunut aikaisemmasta noin 19 osalähdöstä kymmeneen, mutta samalla kilpailukausi starttaa jo huomattavasti aikaisemmin. Ensimmäinen osalähtö ajetaan Vermossa helmikuun 13. päivänä.

Osalähtöjä ajetaan kerran kuukaudessa marraskuuhun saakka aina kuun puolivälissä. Tampereella 21. joulukuuta ajettavaan finaalin pääsee ohjastamaan osalähtöjen 12 eniten pisteitä kerännyttä kokelasta.

Finaalin sekä pistekilpailun voittajaohjastajaa odottaa Veljekset Wahlsten Oy:n, Hevosurheilu-lehden sekä Suomen Ravivalmentajat ry:n lahjoittamat upeat palkinnot.

Suomen Ravivalmentajat ry:n toiminnanjohtaja Mikko Korpela on innoissaan uudesta kilpailusta:

- Halusimme uudistaa ja raikastaa perinteistä Kokelasmeeting-kilpailusarjaa tälle vuodelle ja tästä ajatutuksesta Tie Tähtiin 2019 lähti liikkeelle. Osalähtöjen määrää laskemalla saamme kohdistettua entistä enemmän huomioarvoa yksittäisiin osalähtöihin ja lisäksi kokonaiskilpailun seuranta helpottuu aikaisemmasta. Tie Tähtiin 2019 tulee näkymään myös entistä enemmän sosiaalisen median kanavissa sekä Hevosurheilu-lehden puolella. Luvassa on muun muassa ennakkojuttuja osalähtöihin osallistuvista ohjastajista sekä tunnelmapaloja osalähdöistä.

Joulukuussa 2019 kilpailusarjan tiimoilta järjestetään myös erityisesti kokelasohjastajille suunnattu seminaari. Kilpailusarjan pääyhteistyökumppanina toimii Veljekset Wahlsten Oy ja lisäksi yhteistyössä ovat mukana Hevosurheilu-lehti sekä osakilpailuja ajavat raviradat.

Osakilpailujen ajankohdat ja paikkakunnat: Helsinki 13.2., Kouvola 14.3., Pori 16.4., Seinäjoki 17.5., Riihimäki 16.6., Lappeenranta 15.7., Ylivieska 11.8., Forssa 21.9., Tampere 15.10. ja Lahti 14.11.

Lisätietoja Wahlstén Tie Tähtiin 2019-kilpailusarjasta löytyy Suomen Ravivalmentajat ry:n internet-sivuilta osoitteesta www.ravivalmentajat.fi/tietahtiin/ sekä facebookista fi-fi.facebook.com/tietahtiin2019.