Forssan lounareissa raviliigavarsa ja huippumatsi Estelle Halm, Heidi Ale ja Wardrum

Sotarumpu pamahtaa perjantaina uusista käsistä, kun Wardrum palaa radoille Juuso Holttisen valmennuksesta. Wardrum ei toden totta saa helppoa paluustarttia, sillä vastassa ovat terästammat Estelle Halm ja Heidi Ale.
Real Red on Pilvenmäen 3-vuotias raviliigavarsa, joka juoksee perjantaina uransa toisen startin. Kuva: Taina Toivonen

Suosikin viitan saa Estelle Halm, sillä sen pitäisi olla nyt merkittävästi parempi kuin viimeksi.
"Viime startin vaisuuteen ei ole löytynyt oikein muuta syytä kuin tauko. Estelle on kotona todella laiska ja se tarvitsee startin ollakseen terävimmillään", Emma Väre kertoo.


Toissa kerralla Estelle Halm oli terävänä ja Heidi Ale joutui tyytymään kakkostilaan. Sama voi toistua nyt, sillä Estelle Halmilla oli paras arpaonni.


Lounasraveihin kerääntynee liki ennätysyleisö, sillä Real Red nähdään ensimmäisessä lähdössä. 700 eri omistajan omistama Real Red juoksee nyt toisen starttinsa. Eka startti tuhraantui laukkaan. Nyt jännitetään, miten autolähtö sujuu. Lahjat Real Redillä eli Ruusulla riittävät.


Real Redin lähtö juostaan heti lounareiden alussa klo 12. Vaikka päivää kelpaa paistatella Pilvenmäen uudella ulkoterassilla, kannattaa nyt tepastella myös ravintolakatsomoon, missä tarjoillaan uusia makuja uuden keittiön toimesta.

Iivari Ingvesin laatimat vihjeet ja tallikommentteja

Lounaalle?

Ravintola Valtikka 7€ / 10€

Noutopöytä 10€ Keittolounas 7€

Tuoresalaatti

Uuden sadon perunasalaatti

Coleslaw

Ylikypsä Kassler

Sinappi-kermakastike

Paahdetut lohkoperunat

Kukkakaaligratiini

Vesi/ Maito/ Kotikalja

Lohikeitto
Kahvi & Marjapiiras Kahvi & Marjapiiras